Ulaznice za susret Hrvatska - Engleska i do pet puta skuplje od onih za Kazahstan

Ulaznice za susret Hrvatska - Engleska i do pet puta skuplje od onih za Kazahstan

HRVATSKI nogometni savez usvojio je cjenik za kvalifikacijske susrete hrvatske reprezentacije s Kazahstanom i Engleskom. Cijene ulaznica za susret protiv Kazahstana, 6. rujna, četverostruko, pa i peterostruko su jeftinije od ulaznica za susret s Engleskom koji se igra četiri dana kasnije.

Gledatelji će tako za prvi susret i istočnu tribinu platiti 50 kuna, dok je cijena ulaznice za susret s Engleskom 250 kuna. Ako susret želite pogledati sa zapadne tribine odvojit ćete čak 400 kuna, što je 300 kuna više od cijene ulaznice za Kazahstan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, na sjednici HNS-a raspravljalo se o nizu aktualnih tematskih točaka. Među ostalim, na dnevnom redu je bilo govora o sustavu natjecanja odnosno o sigurnosti i sprječavanju nereda na utakmicama. Nadalje, izvršni odbor je donio niz odluka vezanih za natjecanje Prve i Druge HNL, Propozicije natjecanja Treće i Četvrte HNL, Kalendar natjecanja Prve HNL kadeta i juniora, Kalendar i propozicije natjecanja Prve i Druge HNLŽ, Kalendar i propozicije natjecanja Prve i Druge HMNL. 

R.J.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara