LIGE PETICE

"United je odustao od Neymara zbog stalnog partijanja i pohlepnog oca"

"United je odustao od Neymara zbog stalnog partijanja i pohlepnog oca"
Screenshot: Instagram/Neymar

MANCHESTER UNITED odustao je od velikog posla i dovođenja Neymara na Old Trafford ljetos zbog Brazilčeve sklonosti partijanju i pohlepnog oca agenta kojeg zanima isključivo novac.

Brazilac je htio očajnički napustiti Paris Saint-Germain i često se povezivao s transferima u Real Madrid i Barcelonu jer se želio vratiti u Španjolsku.

No Englezi otkrivaju da je i posrnuli gigant bio među klubovima koji su se interesirali za Neymara. United je bio spreman ponuditi ogromnu sumu novca za brazilsku zvijezdu, ali je na kraju odustao.

Athletic otkriva dva razloga Unitedovog odustajanja. Prvi je Neymarov način života izvan terena koji se često svodi samo na partijanje čime se nogometaš stalno hvali na društvenim mrežama.

"Tri Brazilca u momčad i već imaš sambu"

"Na Old Traffordu se znaju našaliti pa kažu: 'Ako imaš jednog Brazilca, imaš jednog Brazilca. Ako imaš dvojicu, imaš dvojicu, ali ako je tamo i treći, e onda imaš samba partijanje'", piše Athletic.

Drugi razlog je Neymarov otac koji je sinu i agent. U svijetu menadžera i klubova smatraju ga jednim od pohlepnijih za novcem što je također odbilo United od pregovora s igračem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara