Upitan nastup Ljubojevića na EP-u, Pranjić odlazi u kijevski Dinamo?

ZA DANIJELA PRANJIĆA kijevski je Dinamo navodno ponudio 3 milijuna eura, te će se mladi nogometaš prema posljednjim informacijama uskoro uputiti u Kijev. Njegov klupski kolega i dalje muku muči s ozljedama, pa je upitan i njegov nastup na EP-u.

Jutarnji list piše kako je Pranjić u klub morao "pod hitno" donijeti svoje videozapise s utakmica, što je potvrdio mladi reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je u Osijek stigao dopis iz Kijeva na kojem je bila napisana višemilijunska cifra, a Jutarnji javlja kako se radi o 3 milijuna eura.

Dopredsjednik kluba Bučević izjavio je kako se "nešto radi po pitanju Pranjićevog transfera", ali da trenutno ne može govoriti o tome.

O transferu Gorana Ljubojevića više se ne priča. Talentirani nogometaš još se nije oporavio od operacije kojom je riješio ukliještenje preponskog živca. Iako je u utorak pokušao odraditi trening u cijelosti, Ljubojević nije mogao raditi zahtjevnije vježbe.

Nakon treninga posjetio je liječnika koji je ustanovio kako upaljenom preponskom živcu može biti potrebno i do šest mjeseci za oporavak, što znači da bi Ljubojević mogao biti spreman tek uoči samog Europskog prvenstva ili čak nakon.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara