Upozorenje Hrvatima: Nole osobni uspjeh podređuje srpskoj slavi u Davis Cupu

Upozorenje Hrvatima: Nole osobni uspjeh podređuje srpskoj slavi u Davis Cupu

Tekst: Tibor Toromanović
Foto: AFP


NAKON drugog poraza iz sedam mečeva protiv Ljubičića, Novak Đoković osvrnuo se na taj meč i naglasio kako je izgubio zbog Davis Cupa.

"Ovo je turnir na kojem se definitivno na terenu nisam osjećao najbolje. Nije to zbog samog turnira, već zbog toga što sam umoran od proteklih tjedana i nastupa u Davis Cupu, koji me emotivno ispraznio", rekao je Đoković, osvajač Indian Wellsa iz 2008.

"To mi je uzelo mnogo energije i nije bilo dobro za ovaj turnir. Dan nakon Davis Cupa sam putovao, tako da sam zadovoljan ishodom na ovom turniru. Znam da sam mogao igrati bolje, no svejedno sam zadovoljan što sam Srbiji donio presudni bod u Davis Cupu. To je, ipak , nešto drugo", dodao je Nole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je potom pričao o mečevima Davis Cupa u kontekstu prenatrpanog ATP rasporeda:

"Volio bih da je drukčije, da mogu nešto promijeniti, sigurno bih promijenio. No, nije to tako lako. Volio bih da sam imao više vremena za sporiju adaptaciju na promjenu podloge, no to je tenis. Takav je raspored već godinama", zaključio je Đoković.

Srpski mediji nakon ispadanja Ane Ivanović polagali su mnogo nade u Noleta te sad prenose kako im je jedina tenisačica u Indian Wellsu ostala Jelena Janković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara