Varaždin uz Šukera, navijači bijesni: "Podržali ste mafiju, kriminal i ubojice hrvatskog nogometa"

Varaždin uz Šukera, navijači bijesni: "Podržali ste mafiju, kriminal i ubojice hrvatskog nogometa"

Foto: White Stones/Facebook

U VARAŽDINU se u srijedu odvila slična situacija kao i u drugim županijskim nogometnim savezima koji su već izglasali podršku Davoru Šukeru.

Izvršni odbor NS Varaždinske županije jednoglasno je podržao Davora Šukera za novi mandat na čelu HNS, potvrdio je to predsjednik ŽNS-a Nenad Horvatić, a kao i u Šibeniku i Osijeku, ta je odluka izazvala burnu reakciju navijača koji već godinama zazivaju promjene.

Udruga navijača White Stones Varaždin oglasila se priopćenjem kojeg prenosimo u cjelosti:

"UMJESTO DA PODRŽITE PRAVDU I POŠTENJE, VI GLASATE ZA MAFIJU I UNIŠTENJE!

U srijedu 29.11.2017. u večernjim satima uhljebi iz ŽNS Varaždin zabili su deveti čavao na lijes hrvatskog nogometa! Od uhljeba i političkih pijuna, ljudi kojima je nogomet i njegova budućnost strani pojam ništa drugo nismo ni očekivali.

Način na koji su to učinili dovoljno govori o njima te govori i to da su svjesni da rade prljavi posao. Umjesto da SVI klubovi imaju pravo glasa za to čija će se kandidatura podržati, izvršni odbor ŽNS Varaždin dao si je pravo da tu odluku donese sam i tom odlukom potvrdi diktaturu jednog čovjeka (svi znamo kojeg), odnosno praktički onemogući postojanje protukandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Stoga vam poručujemo – svojim potpisom podržali ste mafiju i kriminal, podržali ste ubojice hrvatskog nogometa, zanemarili ste tisuće djece i budućih naraštaja, zanemarili ste klubove koje zastupate, zanemarili ste ljude iz županije koje zastupate. Sramite se!

Unatoč svemu, naša borba za pravedniji nogomet se nastavlja. U toj borbi spremni smo stati rame uz rame sa svim istomišljenicima, neovisno o “rivalstvima”.

Na nama navijačima svih klubova je da prepoznamo trenutak u kojem se nalazimo, jer u pitanju je budućnost svega onoga za što živimo!

DOSTA JE BILO, HOĆEMO PROMJENE U HRVATSKOM NOGOMETU!
UN WHITE STONES".


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara