Varteks bolji od mađarskog prvoligaša Kaposvara, golovi Lučića i Karduma

VARTEKS je u subotu poslijepodne na svom terenu s umjetnom travom ugostio mađarskog prvoligaša FC Rakoczy iz Kaposvara.

Domaćin se predstavio s dvjema različitim ekipama tako da su promrzli gledatelji - njih 100-njak vidjeli kvalitetnu igru obiju ekipa i 6 postignutih golova.

Zadovoljstvo igrom svojih igrača nije krio trener domaćina Zlatko Dalić a činjenica da su golove zabili novopečeni Varteksovci Lučić i Kardum samo govori u prilog tome.

Gosti vode u 9. minuti zbog pogreške domaće obrane a za 0:1 pogađa Olah, na 1:1 poravnava solidni Dado Vuk u 20. minuti. Prije kraja prvoga dijela opet Olah za novo vodstvo Mađara u 43. minuti: 1:2.

U drugome dijelu nova postava Varteksa koja dominira. U 55. minuti u kaznenom je prostroru srušen Mohorović a kapetan Varaždinaca Šafarić pogađa za 2:2 s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda do izražaja dolazi sva virtuoznost domaćina pri čemu se naqročito ističu novopridošli igrači kojih se je Dinamo olako odrekao: u 79. minuti Mario Lučić s 25 metara iz slobodnog udarca postiže eurogol za vodstvo Varteksa od 3:2 dok je 6 minuta prije kraja susreta sudbinu Mađara "zapečatio" Teo Kardum napravivši sve sam - od prodora do egzekucije za konačnih 4:2.

NK VARTEKS: 1. poluvrijeme: Koprić, V. Vuk, Pokrivač, Jurčević, Posavec, Begović, Goli, Jertec, Plantić, Jolić i Benko.
2. poluvrijeme: Koprić, Lučić, Ipša, Bašić, Liber, Pavličić, Šafarić, Posavec, Kardum, Mohorović i Novinić. Klupa: Vranjić.
Trener: Zlatko Dalić.

FC RAKOCZY: Balajcza, Kovacsevics, Zahorecz, Pinter, Mate, P. Szakaly, Andrusko, Petrok, Vasziljevics, Olah i Zsolnai.

Klupa: Maroti, Tereanszki, Mezo, D. Szakaly, Desmond, Kardos, Halmos, Szucs.
Trener: Laszlo Prukner. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara