Veliki udarac za Rossonere: Ibrahimoviću tri utakmice kazne zbog vrijeđanja suca

Veliki udarac za Rossonere: Ibrahimoviću tri utakmice kazne zbog vrijeđanja suca

Foto: AFP

NOGOMETAŠI Milana napravili su ovoga vikenda novi korak prema naslovu talijanskih prvaka 2:1 pobjedom u Firenci kod Fiorentine u posljednjoj utakmici 32. kola Serie A. U sastav Milana vratio se Zlatan Ibrahimović kojemu pak slijedi nova pauza zbog crvenog kartona zarađenog pred sam kraj susreta zbog vrijeđanja suca

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimoviću slijedi kazna od minimalno dvije utakmice kojemu je ovaj dvoboj kao što smo rekli bio povratnički nakon dvije propuštene utakmice zbog udaranja Barijeva igrača Rossija. Čitava scena dogodila se zbog nesporazuma oko izvođenja auta. S obzirom na okolnosti, prijeti mu suspenzija na četiri utakmice. Jednu bi svakako dobio zbog osmoga skupljenog žutog kartona u sezoni, dvije će dobiti zbog verbalnog napada na suca, a dodatnu, četvrtu, stoga što je crveni karton zaradio drugi put zaredom, pišu talijanski mediji.

Ibrahimoviću tri utakmice kazne

Nešto kasnije popodne odlučeno je kako se Ibrahimović kažnjava trima utakmicama zabrane igranja. Podsjetimo da je Ibrahimović tijekom ogleda na Artemio Franchi stadionu stigao i "požutjeti" prije no što je "pocrvenio". Žuti karton peti mu je ove sezone koji donosi automatsku suspenziju od jedne utakmice. Preostale dvije Ibrahimović može pripisati predugom jeziku, pomanjkanju dobrog ponašanja i svojoj nervozi. Milan ima pravo žalbe na odluku Disciplinske komisije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara