Vida i igrači pregazili fotografa u slavlju pa ga izljubili

Vida i igrači pregazili fotografa u slavlju pa ga izljubili
Foto: Hina

HRVATSKA je u polufinalu Svjetskog prvenstva pobijedila Englesku 2:1 i u nedjelju će u 17 sati igrati finale protiv Francuske.

Englezi su poveli u 5. minuti golom Trippiera, da bi Perišić u 68. minuti izjednačio. Potpuni preokret donio je Mario Mandžukić golčinom u 109. minuti.

Nakon što je zabio, Mandžo je krenuo slaviti prema hrvatskim navijačima, a u sekundi su do njega dotrčali i ostali igrači. Svi su nahrlili na ogradu iza koje su bili deseci fotoreportera, a u općoj gužvi srušili su fotografa iz Salvadora, Yurija Corteza. Na njega je pao Mandžukić, potom i Vida, a kad se, kao, smirio, Rakitić mu se ispričao zbog "ponašanja" svojih suigrača.

Mandžukić ga je pogladio po glavi, a potom mu je prišao i Perišić koji ga je zagrlio. Najdalje je, naravno, otišao Domagoj Vida. Zagrlio je i izljubio Corteza koji u cijelom metežu nije ispuštao aparat iz ruku i napravio je nekoliko nezaboravnih fotografija.

SVE GORI Pogledajte kako se slavi u hrvatskim gradovima I koza slavi s Hrvatima Ovako se slavi po hrvatskim gradovima Zagreb gori! Škotski navijači uz hrvatske zafrkavaju Engleze

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara