Video - Božić predao meč Abrahamu zbog slomljene ruke: "Bio sam u najboljoj formi, jako sam tužan"

Foto: AFP

STJEPAN BOŽIĆ (36) izgubio je meč supersrednje kategorije po WBF verziji protiv Nijemca Arthura Abrahama u Mülheimu tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Abraham je najavio kako protiv Božića želi izdržati svih deset rundi te kako nema namjeru nokautirati jer mu ova borba služi kao trening za borbu sa neporaženim Amerikancem Andrejem Wardom.

Stjepan je dobro ušao u meč, izbjegao je Abrahamov udarac u glavu, ali je primio nekoliko u rebra. Božić ga je uspio pogoditi desnom u lice, a Abraham je do kraja prve runde promašio dosta udaraca.

Početkom druge runde Božić je zadao Abrahamu nekoliko dobrih udaraca u glavu i tijelo, a onda je stao sa izrazito bolnim izgledom lica i prekinuo borbu. Stjepan je predao zbog jake boli u lijevoj ruci.

"Slomljena je... jako sam tužan", rekao je Božić nakon meča."Bio sam u najboljoj formi u posljednjih nekoliko godina, propustio sam veliku priliku", dodao je kroz suze.

"Znam da mi je išlo dobro, taman sam se zagrijao. Ne znam što da kažem... Jako sam tužan i žao mi je. Kad sam ga pogoio u lakat nešto je puklo. Želim Abrahamu puno sreće u Americi, mislim da će pobjediti", zaključio je hrvatski boksač.

Abraham: Nadao sam se da ću moći više pokazati

Abraham je bio razumljivo razočaran što nije dobio meč dulji od 4,5 minute. Nadao se da će mu meč s Božićem poslužiti kao trening za njegovu borbu u svibnju protiv Warda.

"Nadao sam se da ću moći više pokazati. Važno je da se dobro pripremim za meč s Wardom. Trenirat ću do posljednje minute", rekao je Abraham nakon borbe pred puno dvoranom svojih obožavatelja.

"Žao mi je što je Stjepan slomio ruku. Zahvaljujem se odličnoj publici", zaključio je Nijemac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara