Video - Montella: Ovo je tek moj početak

Foto: AFP

SA 36 GODINA Vincenzo Montella, novi strateg Rome, najmlađi je trener u talijanskoj Seriji A, a novi posao je počeo obavljati uspješno. U srijedu je Roma na gostovanju pobijedila Bolognu 1:0. U pitanju je zaostala utakmica koju je pogotkom u 45. minuti odlučio veznjak Daniele de Rossi. Unatoč tome, veliki dio mikrofona je bio okrenut prema novom treneru koji je zamijenio na toj dužnosti Claudija Ranierija, kojeg je pokopala katastrofalna serija od prvog dana veljače - četiri poraza i jedan remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Roma je veliki klub i mnogim trenerima je rad u tom klubu kruna karijere. Zahvaljujem svima u klubu što su mi omogućili da u Romi budem na startu vlastite trenerske priče. Imam velike i visoke ciljeve i Roma je moj početak, te vjerujem da ću ga obaviti na najbolji mogući način i da će svi biti zadovoljni našim igrama i rezultatima", rekao je Montella koji je do prije tri godine kao igrač nosio dres Rome, a u zadnje je vrijeme bio trener podmlatka rimske momčadi.

"Moram priznati da su me trnci prolazili kada je sudac u Bologni svirao kraj utakmice. Posebna je ovo pobjeda i odličan zalet. Za svaku utakmicu ćemo napraviti jaku pripremu. Vjerujem u sebe, vjerujem u svoje igrače i nas kao zajednicu. Dakako, Montella niti sada, a niti ubuduće, neće moći izbjeći pitanja o Francescu Tottiju, s kojim je godinama igrao u Romi i zajedno s Delvecchijom činio ubojiti tercet igrača prema naprijed."Totti je dokazao da je u optimalnoj formi, a meni je zadovoljstvo što ga imam u momčadi", zaključio je Montella, koji je Tottija u igru ubacio u 73. minuti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara