Video: Alistair Overeem sljedeće nedjelje u Zagrebu drži MMA i K-1 seminar

Video: Alistair Overeem sljedeće nedjelje u Zagrebu drži MMA i K-1 seminar

Tekst: M.P.
Foto: M.P.

JEDAN od ponajboljih MMA boraca današnjice i stari Cro Copov zananac, Alistair Overeem, 12. će veljače održati MMA i K-1 seminar u Zagrebu. Nizozemac u Hrvatsku stiže kao poseban gost velikog MMA spektakla "Noć Škorpiona 6" na kojem se natječe i njegov manje poznati brat Valentijn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što svom bratu posluži kao podrška u meču protiv Emila Poljaka, Alistair će dio svog bogatog MMA znanja pokušati prenijeti i na mlade hrvatske borce. Cijena dvosatnog tečaja kod "Razarača" je samo 200 kuna što i nije neka cifra ako se zna da se radi o jednoj od najvećih MMA i K-1 zvijezdi današnjice. Nizozemac i dalje drži pojas teškaškog prvaka u američkom Strikeforceu, uz UFC,  najjačoj MMA organizaciji danas u svijetu.

Hrvatska ga se najviše sjeća po borbi protiv Mirka Filipovića u japanskom Dreamu. Nakon što je dominirao većinom prve runde, Overeem je u nekoliko navrata Cro Copa koljenom udario u genitalije zbog čega je hrvatski borac morao zatražiti liječničku pomoć. Borba je na koncu prekinuta, a do uzvrata unatoč mnogo ružnih riječi koje su izrečene na relaciji Filipović - Overeem, nikada nije došlo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara