Video: Balić vs Karabatić, obračun Titana

KARABATIĆ je oštro faulirao Balića udarcem u vrat te nije dobio isključenje. Ivano mu se unio u lice, a umalo je sve preraslo u fizički obračun.

> Karabatić o Balićevom nasrtaju: Bio sam dovoljno pametan da se ne dam isprovocirati

Iznervirani Ivano Balić, kojemu u finalu Svjetskog rukometnog prvenstva gotovo ništa nije polazilo od ruke, u 46. minuti dvoboja protiv Francuske kod rezultata 18:18, umalo se sukobio s najboljim francuskim rukometašem Nikolom Karabatićem. Razlog je bio oštar ulazak Karabatića s dvije ruke na vrat hrvatskog rukometaša.

Inače, već uoči susreta trajala su konstantna prepucavanja između ove dvojice. Prvo je Balić rekao da će se ostaviti rukometa ako ga Karabatić uspije zaustaviti, da bi onda Francuz rekao da se Ivano "sigurno šalio i da ne vjeruje da bi tako nešto napravio".

U ovoj spornoj situaciji Karabatić, kojemu mnogi hrvatski igrači zamjeraju da je prljav igrač s licem "nevinog djetešca", je oštro reagirao na Balića, međutim danski suci nisu mu pokazali isključenje iako su prema pravilima trebali, a Balić potpuno iznerviran situacijom unio se u lice Karabatiću. Ipak, dvoboj igrača koji su proglašavani u nekoliko navrata za najbolje svjetske rukometaše, nije prerastao u fizički obračun, iako je malo za to nedostajalo.

M.Š.
Foto: Pixsell

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara