MIRKO CRO COP FILIPOVIĆ

Cibalia objavila Cro Copov video s nogometnih terena. Evo kako Mirko probija bok

Cibalia objavila Cro Copov video s nogometnih terena. Evo kako Mirko probija bok
Foto: Getty Images

MIRKO FILIPOVIĆ imao je kratku nogometnu avanturu u vinkovačkoj Cibaliji prije 16 godina. Hrvatska sportska legenda ispunila si je dječačke snove u utakmici 2. HNL protiv Vukovara '91 - slavni borac ušao je u 82. minuti i sudjelovao u susjedskoj derbi pobjedi nad Vukovarcima.

Vinkovčani su tog proljeća igrali kvalifikacije za ulazak u 1. HNL i u Vinkovcima su nebeskoplavi pobijedili 4:0 pa se Cibalia na svom Facebooku prisjetila simpatične scene.

#Repost @prvahrvatskaliga ・・・ Prije 15 godina Cibalia i Novalja igrali su kvalifikacije za ulazak u 1.HNL, a nakon 4:0 u Vinkovcima trener Mladina je za uzvrat imao još jednog asa u rukavu #SamoHNL #HNLludilo #HNLPrva #CroCop

Posted by HNK Cibalia Vinkovci on Sunday, May 31, 2020

Trener Davor Mladina za uzvratnu utakmicu imao je i Mirka Filipovića koji je ušao pred kraj utakmice. Facebook stranica Prva hrvatska liga izdvojila je rijetku snimku Cro Copa u posjedu s loptom, čime se pohvalila i Cibalija na društvenim mrežama.

Cro Cop je odmah pobrao pljesak za svoj potez, a prilikom ulaska na teren skandirala mu je i gostujuća i domaća publika. Pozdrave je primao od svih igrača na terenu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara