VIDEO Dinamovci došli pozdraviti navijače koji su noćili na stadionu zbog karata

VIDEO Dinamovci došli pozdraviti navijače koji su noćili na stadionu zbog karata
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

DINAMO sljedećeg četvrtka igra prvu utakmicu šesnaestine finala Europa lige protiv Viktorije u Plzenu, a uzvrat u Zagrebu je 21. veljače.

Red na blagajnama stvorio se od ranog jutra prvog dana pretprodaje pa je čak nekoliko sati prije otvaranja Ticket pointa u redu bilo stotinjak navijača. Neki navijači su ispred blagajni na Maksimiru čekali cijelu noć na debelom minusu, samo da bi osigurali ulaznice za utakmicu koju je Zagreb čekao 49 godina.

Prvotimci Dinama Dani Olmo, Nikola Moro i Lovro Majer nakon jutarnjeg treninga kratko su posjetili navijače koji su došli na Maksimir kupiti ulaznice. Iz Dinama su nam potvrdili da je danas prodano 13 tisuća ulaznica skupa s godišnjim pretplatama, što znači da karata još ima te da će se i sutra prodavati.

Igrači su kratko pozdravili navijače kod Ticket pointa, predali im njihove ulaznice uz poklon šalove kao uspomenu na povijesnu utakmicu te se na kraju fotografirali i podijelili autograme.

''Predivno je vidjeti ovakve scene da su navijači došli u tolikom broju kupiti ulaznice. Činjenica da ćemo imati ovakvu podršku u drugoj utakmici na Maksimiru bit će nam samo motiv da što bolje odigramo prvu utakmicu u Češkoj'', rekao je Niko Moro.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara