Video: Đaloviću kazna jer je slaveći gol razbio reklamu telefonskog monopolista

Video: Đaloviću kazna jer je slaveći gol razbio reklamu telefonskog monopolista

Tekst: Z.A.
Foto: nk-rijeka.hr

SLAVEĆI izjednačujući gol Rijeke, koji je postigao tri minute prije kraja prvenstvene utakmice protiv Zagreba u Kranjčevićevoj, crnogorski napadač je neopisivu sreću zbog zgoditka iskazao šprintom prema Armadi, ali i "kršenjem" reklame T-coma.

Podsjećamo, Đalović je na samom kraju utakmice iskoristio neshvatljivu pogrešku Zagrebove obrane i postigao gol koji je Rijeci donio bod. Naravno da je trenutak u kojem je došlo do izjednačenja pridonio dodatnom ushićenju strijelca i njegovih suigrača koji su potrčali prema istočnoj tribini Zagrebovog stadiona kako bi radost podijelili s pokislim pripadnicima Armade.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok su se navijači vješali po ogradi, Đalović je "punom nogom" opalio po reklami glavnog pokrovitelja lige takvom silinom i preciznošću da se dio panoa razletio u komadiće.

Iako je ovaj Đalovićev efektni šut bio itekako vidljiv, njega u izvješću s utakmice nisu istakli (niti kao igračev grijeh registrirali) delegat i kontrolor utakmice nego je to naknadno napravio povjerenik za natjecanje Josip Brezni koji je neprimjerenu proslavu gola zamijetio u snimci emisije "Volim nogomet" nakon čega je zbog nesportskog ponašanja Đalovića prijavio disciplinskom sucu Krešimiru Vlajčeviću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara