Video: Hajduk demantira da se odrekao Kranjčara i Bake

Foto: AFP

MNOGI bitni igrači Hajdukove povijesti nisu našli svoje mjesto na slavljeničkim tribinama. Alen Bokšić, Igor Štimac, Blaž Slišković, Niko Kranjčar vjerojatno su najzvučnija od njih. Legendarni Baka poručio je da bi vrlo rado došao u Split, da su ga na vrijeme pozvali, a Niko Kranjčar svom je bivšem klubu čestitao putem video snimke nastale u Puli uoči utakmice s Češkom. Čestitali su Hajduku na jednak način i Darijo Srna i Stipe Pletikosa, ni sninka nije emitirana na video zidu tijekom proslave.  Danas je Hajduk odlučio demantirati lošu organizaciju, koja i u onakvoj atmosferi ipak nije uspjela ostati neprimjetna. Putem službenog weba Hajduk je objasnio zašto nije objavljena Nikina čestitka, te zbog čega na fešti nije bilo Sliškovića.

Prema informacijama koje su stigle iz izvora bliskih klubu, rečeno je Kranjčareva rođendanska čestitka  nije bila emitirana na Poljudu jer je nedavno rekao da za njega "postoji samo Dinamo". U Hajduku kažu da to nije istina te da čestitka na proslavi 100 godina nije objavljena isključivo zbog tehničkih razloga.
 
"Istina je da se Hajduk Kranjčara nije i neće odreći, uostalom, i dok je ponosno nosio dres s Hajdukovim grbom na srcu, tepalo mu se kako smo ponosni kaj je Purger. Razlozi neemitiranja upravo u terminu fešte su isključivo tehničke prirode, no nikad nije bilo upitno da će snimljeni materijal ugledati svjetlo dana! Namjera materijala je bila i emitiranje i na službenom Hajdukovom portalu hajduk.hr i klupskoj emisiji HajdukTV. Stoga ćemo od danas do subote na naslovnici portala imati prigodu poslušati čestitke nekih bivših Hajdukovih igrača..."

"Htio bih čestitati Hajduku sretnih 100 godina. Želim mu da izdrži najmanje još toliko i hvala na svemu što ste mi pružili", rekao je Kranjčar.

Hajduk je također demantirao tvrdnje da je Sliškoviću u posljednji trenutak poslao pozivnicu za proslavu rođendana. Iako je Baka rekao da ga je klupski odvjetnik Vinko Radovani tek u subotu, dan prije fešte nazvao i pitao hoće li doći, na Poljudu kažu da to nije istina.

"Nije bila istina da Sliškoviću nije bio poslan poziv na 100-godišnju feštu (s njim se prethodno o toj temi razgovaralo u nekoliko navrata!)", stoji na portalu Hajduka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara