Video - Kazna koja odgovara "zločinu": Slomio protivniku nogu, pauzira do žrtvina ozdravljenja

Video - Kazna koja odgovara "zločinu": Slomio protivniku nogu, pauzira do žrtvina ozdravljenja

Foto: Screenshot; Youtube

INOVATIVNU je, vrlo izgledno i revolucionarno važnu suspenziju, veznjaku meksičkog Monterreya izrekla Disciplinska komisija Meksičkoga nogometnog saveza.

Luis Ernest Perez slomio je pri prošlosubotnjem gostovanju svoje momčadi kod Queretara u 10. kolu meksičke lige nogu Daleyu Meni.

Pri neoprezonom klizećem startu Kolumbijcu je pukla fibula desne noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Disciplinska komisija odlučila je Luisa Ernesta Pereza suspendirati na neodređeno vrijeme. Suspenzija će trajati do datuma koji nadležna liječnička služba procijeni kao izgledni dan povratka ozlijeđenog Delaya Mene na nogometne travnjake. Izostane li takav dokument, predložit ćemo Nogometnom savezu angažman neovisne liječničke komisije koja bi za potrebe slučaja odredila vjerojatan datum Kolumbijčeva povratka na teren", izjavio je predsjednik Disciplinske komisije Alfonso Sabater.

Nakon nepromišljenoga brutalnog starta Perez se ispričao Meni, a Kolumbijac je ispriku prihvatio. Svejedno su iz Queretara od Disciplinske komisije zatražili da Perezu odredi suspenziju kroz cijelo vrijeme trajanja Menina oporavka.

Perez je, prije no što je doznao za suspenziju, izjavio da nije uklizao suparniku s namjerom da ga ozlijedi, te da je spreman snositi sve posljedice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara