US OPEN

VIDEO Kyrgios opet napao Đokovića: Tulumarite i zgrćete laku lovu na ekshibicijama

VIDEO Kyrgios opet napao Đokovića: Tulumarite i zgrćete laku lovu na ekshibicijama
Foto: Getty Images/Guliver Image

NICK KYRGIOS povukao se s US Opena od straha s koronavirusa, a u videu na Twitteru obratio se fanovima i opet prozvao kolege.

Kontroverzni Australac pozvao se na probleme s pandemijom virusa te je zbog svojeg i tuđeg zdravlja odlučio odustati od turnira. 

"Strašno mi je žao što neću ove godine nastupati na jednom od najvećih teniskih pozornica. No, odustajem zbog stotina tisuća mrtvih Australaca, Amerikanaca i pripadnika ostalih nacionalnosti koji su izgubili život u ovoj pandemiji. To je moja odluka", rekao je Kyrgios u videoporuci.

Australac je bio jedan od najglasnijih kritičara Novaka Đokovića, Borne Ćoriće i ostalih koji su sudjelovali na Adria Tour u Zadru na kojem se proširio koronavirus. Dimitrov i Ćorić su bili zaraženi, a prije nego što su saznali da su pozitivni tulumarili su u Beogradu, plesali bez majica i grlili se.

"Nemam ništa protiv održavanja US Opena i svatko ima pravo na njemu sudjelovati dokle god se pridržava pravila. Ne možete plesati po stolovima i zgrtati jeftinu lovu po Europi na ekshibicijskim turnirima. To je užasno sebično, budite odgovorni", rekao je Kyrgios.

US Open bi trebao početi 31. kolovoza i trajati do 13. rujna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara