Video - Mamić: Nisam vrač, ali nitko zdrav neće poništiti našu Skupštinu

Video - Mamić: Nisam vrač, ali nitko zdrav neće poništiti našu Skupštinu

Foto: Drago Sopta / Cropix

SCENA je opet ista: Zorislav Srebrić i vrijedni glasnogovornik HNS-a Davor Gavran, nakon miroljubive HNS-ove Skupštine čekaju novinare da otvore press konferencijom. I čekaju dugo, jer predstavnike medija okupio je Zdravko Mamić.  I ponovo rekao što misli o načinu na koji se prati aktualno stanje u nogometu.

> KAKO JE PROŠAO HNS-OV AKTUALAC?

"Mislim da je sada svima sve jasno, imamo potporu većine u Skupštini. Mediji prave zbrku bez razloga, Skupština od 17. prosinca je verificirana, Ministarstvo državne uprave nikada neće poništiti tu odluku jer nitko zdrav ne bi to napravio. Gradski ured rekao je svoje", tvrdi Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje što očekuje od Ministarstva uprave, Mamić je rekao: "Ja nisam vrač, ne znam što će se dogoditi. Mediji prave nepotrebnu zbrku. To je isto kao da se na parlamentarnim izborima izaberu zastupnici, održu konstituirajuća sjednica, izaberu se odbroi i predsjedništvo, a onda se kasnije utvrdi da je u nekom selu bilo nepravilnosti na jednom glasačkom mjestu pa pitate suca da poništi četiri mjeseca rada Sabora. Mediji sudjeluju u fabriciranju neistine i ja to ne razumijem".

"Žao mi je što se ovo događa jer smo godinama bili ponos države i najbolje organizirani savez u ovom dijelu Europe. Nepromišljenim ponašanjem dijela delegata bačena je mrlja na hrvatski nogomet. Zar nemamo dovoljno problema u državi? Što je vama medijima cilj? Želite li da sami sebe smijenimo? Uefa i Fifa su se očitovale o tome koja je sjednica legitimna. Ne znam što vam je... Imamo dovoljno dušmana izvan Hrvatske, ne trebamo sami sebi kopati oči", govorio je Mamić.

Pogledajte video materijal:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara