MMA

VIDEO MMA borac brutalno pretučen u Moskvi: "Neka hitno promijeni profesiju"

VIDEO MMA borac brutalno pretučen u Moskvi: "Neka hitno promijeni profesiju"
Screenshot (Youtube)

DMITRIJ KUZNJECOV, ruski MMA borac, brutalno je pretučen 13. prosinca u Moskvi. Javnost je za sukob doznala tek kad je objavljena snimka tučnjave.

Dok je s djevojkom ulazio u automobil, napala su ga trojica prolaznika. Prvo je došlo do provokacije i koškanja, zatim je Kuznjecov udario jednog od trojice huligana, ali su ga preostala dvojica žestoko pretukla sljedećih pola minute. Ozljedu je zaradila i njegova djevojka, koja je pokušala zaustaviti tučnjavu.

"Jedan od njih me je prvo gurnuo s leđa i htio isprovocirati tučnjavu. Reagirao sam možda preagresivno", rekao je Kuznjecov i dodao da je prošao bez težih ozljeda. 

U posljednjoj MMA borbi je izgubio u organizaciji Fight Nights Globala, a prije toga imao je devet pobjeda zaredom. Novu borbu trebao je imati 28. prosinca, ali razočarani čelnik promocije Fight Nights Global Kamil Gadzhiev poručio mu je da promijeni sport. 

"Ako ga trojica prolaznika napadnu i razbiju, što on ima tražiti u našoj organizaciji?! Neka hitno promijeni profesiju", rekao je Gadzhiev.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara