LIGE PETICE

VIDEO Modrić dokazao da Bale nema pojma španjolski

VIDEO Modrić dokazao da Bale nema pojma španjolski
Screenshot: Youtube

NAJSKUPLJI igrač u povijesti Reala ni nakon šest godina u Madridu i Španjolskoj ne zna složiti rečenicu na jeziku zemlje u kojoj živi.

Marcelo predvodi sprdnju na Baleov račun zato što je jedini stranac u momčadi koji ne govori španjolski jezik. "S Baleom se svi sporazumijevamo rukama i nogama. 'Dobar dan' i 'dobro vino' su jedine fraze španjolskog koje je do sada naučio." 

Courtois je pak otkrio da Balea zbog nedostatka osobnosti i bezbojnog karaktera u svlačionici posprdno zovu "golfer", jer taj sport je jedino što zanima samozatajnog Velšanina. 

Bale ne izlazi sa suigračima, ni s kim se ne druži, nije se prilagodio španjolskom načinu života i po svemu tome itekako strši.

Baleu doista ne služi na čast što nakon toliko vremena u Španjolskoj ne zna jezik zemlje u kojoj živi. Ipak, likovima koji su povučeni poput njega i koji nikoga ne diraju nikako ne odgovara kada ih se zbog toga zadirkuje. 

Luka Modrić, inače Baleov suigrač u 10 od zadnjih 11 godina u Tottenhamu i Realu, do sada je bio jedini koji se u svlačionici ne ruga Velšaninu zbog njegove začahurenosti i šutljivosti.

Ali to više nije slučaj. Na Twitteru se pojavio video u kojem mu Modrić u društvu ostalih igrača Reala na španjolskom jeziku postavlja jednostavno pitanje: "Koje tri stvari uvijek nosiš u svojoj torbi?", a Bale mu na engleskom odgovara: "Nemam pojma što si me pitao."

Očito je da je Modrić to pitao Balea znajući da ovaj neće znati odgovoriti i tako ga ismijava pred suigračima.

Tako je Bale, umjesto da nakon Ronaldovog odlaska postane ono što je htio - najbolji igrač i gazda Reala, spao na to da je onaj koga suigrači sprdaju.

Predmet sprdnje u svlačionici ne može biti vođa. Onaj koji bi Bale žarko želio biti, ali mu to nikako, zbog nedostatka karizme, ne uspijeva. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara