VIDEO Najluđa kandidatura ikad: Pogledajte što je sve Cantona obećao Englezima

VIDEO Najluđa kandidatura ikad: Pogledajte što je sve Cantona obećao Englezima

Screenshot (Youtube)

ERIC CANTONA komičnim videom istaknuo je kandidaturu za mjesto novog izbornika Engleske.
 
Legendarni Francuz u videu objavljenom na Eurosportu otkriva što sve planira napraviti ako ga navijači na "referendumu" izaberu za nasljednika Roya Hodgsona.
 
"Englezi kažu da kreću u potragu za najboljim čovjekom za ovaj posao koji ne mora nužno biti Englez, te se ja, samoproglašeni ambasador nogometa, kandidiram za tu poziciju", rekao je legendarni napadač Manchester Uniteda.
 
Krenuo je zatim s predizbornim obećanjima.
 
"Ja, Eric Cantona, potencijalni izbornik Engleske, obećavam da nikada neću izgubiti od malog smrznutog otoka kojem je vratar filmski redatelj, a pomoćni trener zubar", rekao je misleći pritom na sramotno ispadanje Engleske od Islanda.
 
"Ja, budući engleski izbornik, obećavam da ću se moliti nogometnim bogovima da prekinu s engleskom vratarskom kletvom", misleći pritom na loše reakcije vratara Joea Harta.
 
"Ja, izbornik Engleske, tražit ću od diva Harryja Kanea da ne izvodi prekide i kornere nego da ide na drugu vratnicu i pokuša loptu udariti glavom. Posebno ako namjerava te jebene slobodne udarce slati na Mjesec", misleći na očajne slobodnjake napadača Tottenhama.
 
"Ja, izbornik Engleske, neću tijekom utakmica govoriti na način da rukom prekrivam usta kao da: 1) Imam veliku tajnu koju nitko na ovome svijetu ne smije znati, 2) Repam nekoliko rima sa svojim dečkima, 3) Imam loš zadah, 4) Sve prethodno navedeno".
 
"Ja, izbornik Engleske, uvjeravam vas da imam potreban pedigre za ovaj posao. Naime, rođen sam 1966. godine kada je Engleska osvojila naslov svjetskog prvaka - jedini u povijesti".
 
"Ja, izbornik Engleske, neću nikada kritizirati Waynea Rooneyja... osim ako ne promijeni klub", rekao je i poljubio dres Uniteda čiji je član Rooney.
 
"Ja, izbornik Engleske, pristajem odreći se službene titule 'Eric The King' i prihvaćam skromniju titulu "Eric The Boss".
 
"Ja, izbornik Engleske, donijet ću reprezentaciji malo "ne znam ni ja što". Donijet ću joj nešto, ali zvuči puno bolje na francuskom".
 
"Ja, izbornik Engleske, uzet ću Sir Alexa Fergusona za svog posebnog savjetnika i svog dobrog prijatelja Petera Schmeichela za pomoćnika. Znači, za istu cijenu dobit ćemo Tintina i kapetana Haddocka".
 
Na kraju je predložio referendum referirajući se na Brexit kojim je Velika Britanija napustila Europsku uniju.
 
"Ako me želite glasajte s #Canto-Yes, a ako me iz kojeg čudnog razloga ne želite #Canto-no. Moja i vaša sudbina su u vašim rukama."
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara