NBA

VIDEO Navijači Lakersa održali najtužniji prosvjed u povijesti

VIDEO Navijači Lakersa održali najtužniji prosvjed u povijesti
Foto: Screenshot (Twitter)

NAVIJAČI Los Angeles Lakersa održali su možda i najtužniji prosvjed u povijesti. Nezadovoljni su rezultatima i načinom funkcioniranja franšize koja je trenutno u kaosu.

Sve je krenulo odlaskom Magica Johnsona, predsjednika košarkaških operacija koji je tu odluku prvo priopćio novinarima, a tek onda odgovornima u franšizi. Nakon toga Lakersi bezuspješno pokušavaju zaposliti novog trenera. Dvojica glavnih kandidata Monty Williams i Tyronn Lue su ih odbili zbog toga što im je ponuđen trogodišnji umjesto petogodišnjeg ugovora. Također, nitko ne zna tko sada donosi odluke vezane uz košarku na terenu.

Puno američkih novinara vjeruje da je to Kurt Rambis, legenda Lakersa koji u savjetničkoj ulozi utječe na sve odluke. Njegova supruga Linda najbolja je prijateljica vlasnice Lakersa Jeanie Buss pa i ona navodno ima velik utjecaj iako nikad nije obavljala neku funkciju u košarci.

Sve su to razlozi zbog kojih su navijači Lakersa najavili prosvjed, ali odaziv je bio očajan. Možda ih se skupilo desetak, a najglasnije su zahtijevali odlazak Rambisa.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara