Video: Nokautirani Taylor hospitaliziran zbog gubitka svijesti i pamćenja

Video: Nokautirani Taylor hospitaliziran zbog gubitka svijesti i pamćenja

Tekst: M.P./Totalsport
Foto: AFP

JERMAIN TAYLOR, brutalno u ringu pretučeni boksač od strane Arthura Abrahama, provest će u berlinskoj bolnici, gdje je zaprimljen po završetku meča, nekoliko dana.

Potvrdio je to promotor borbe Lou DiBella.

Nijemac Abraham (31-0, 25 KO) je, podsjetimo, svladao Amerikanca Taylora (28-4-1, 17 KO) u supersrednjoj kategoriji otvorivši Super Six turnir i to klasičnim nokautom desetak sekundi prije isteka posljednje, dvanaeste runde meča. Odmah po kraju borbe tamnoputi se Amerikanac požalio na glavobolju, pa je odveden u bolnicu gdje mu je nizom testova utvrđen potres mozga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

" Osim potresa mozga nakratko je i izgubio pamćenje, pa će u interesu njegove potpune sigurnosti i oporavka provesti nekoliko dana na promatranjima. S njime su supruga i majka",  kazao je DiBella kojeg je u svlačionici Taylor upitao u kojoj je rundi poražen, a zatim isto pitanje postavio i za nekoliko minuta.

Isti je upit, i to u dva navrata, postavio i supruzi.

"U ovome je trenutku sekundarno pitanje ostaje li on u turniru ili ne, njegovo je zdravlje na prvome mjestu i samo ćemo se na to usredotočiti",  dodao je promotor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara