Esport

VIDEO Pogledajte koje promjene donosi FIFA 20. Biste li zbog njih kupili igru?

VIDEO Pogledajte koje promjene donosi FIFA 20. Biste li zbog njih kupili igru?
Screenshot: EA Sports

U VIDEU dugom minutu i pol, EA Sports je uspio predstaviti novitete u gameplayu koji nas očekuju u FIFA-i 20. Ovoga puta potrudili su se predstaviti ih na stvarnim primjerima u igri, a koliko su u tome bili uspješni, najbolje je da procijenite sami.

>I u FIFA-i obilježen odlazak jednog od najomiljenijih nogometaša

>FIFA je možda izgubila Juventus, ali je PES-u preotela prvake Europe

Krenula je bitka za svakog igrača između FIFA-e i PES-a. Tko će napraviti bolju nogometnu igru, realnije prenijeti situacije s travnjaka u virtualni svijet, prikupiti više licenci renomiranih liga i klubova te napraviti bolji mod za online igranje, tek su neke od stvarih u kojima se natječu dva najpopularnija nogometna serijala. No igrivost je mnogim igračima najvažnija.

Četiri su promjene u gameplayu koje su predstavljene u videu za FIFA-u 20. Sustav izvođenja slobodnih udaraca i penala ponovno dobiva ciljnik i indikator smjera lopte. "Dinamički jedan na jedan" iz perspektive napadačkog i obrambenog igrača bi u oba slučaja igračima trebao pružiti bolju kontrolu lopte. Uz novu fiziku kretanja lopte te postizanje pogodaka iz situacija jedan na jedan, trebalo bi biti još lakše postizati pogotke. 

Iz videa je teško procijeniti koliko će zapravo promjene utjecati na igru i najviše će toga ovisiti o samom osjećaju, a za to trebamo zaigrati novu FIFA-u. Ovako promjene ne izgledaju ništa posebno revolucionarne. FIFA 20 izlazi 27. rujna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara