CRISTIANO RONALDO

VIDEO Ronaldo je posljednji put u Hrvatskoj dobio batine na Maksimiru

VIDEO Ronaldo je posljednji put u Hrvatskoj dobio batine na Maksimiru
Foto: EPA-EFE

CRISTIANO RONALDO ovih dana sa svojom djevojkom odmara u Dubrovniku, što je prvi put da boravi u Hrvatskoj od 2011. kada je s Realom gostovao kod Dinama na Maksimiru u Ligi prvaka.

Madriđani su slavili 1:0 golom Angela di Marije, ali Ronaldu tu utakmicu sigurno ne pamti po dobrom. Jerko Leko bio je zadužen za čuvanje portugalske zvijezde, a znajući da mu Dinamo teško može parirati u tehničkom smislu, nekoliko puta ga je pošteno nagazio i na kraju raskrvario njegov gležanj. Ronaldo nije mogao vjerovati da se Leko izvukao samo sa žutim kartonom.

"Ne razumijem zašto je dozvolio Dinamu tako grubu igru. Čini mi se da su imali preveliku zaštitu dok je mi uopće nismo imali", rekao je tada Ronaldo.

Leko je nakon utakmice sa smiješkom na licu pričao o načinu kojim je zaustavio jednog od najboljih nogometaša svih vremena.

"Odličan je, ali postoji način kako zaustaviti Ronalda. Ako ga malo isprovociraš, to više nije isti igrač", tada je rekao Leko, a još otvoreniji bio je u jednom intervjuu prije dvije godine kada je kazao da ga je s guštom istukao.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara