CRISTIANO RONALDO

VIDEO Ronaldo vidio snimku pokojnog oca pa se rasplakao: Odakle vam ovo?

VIDEO Ronaldo vidio snimku pokojnog oca pa se rasplakao: Odakle vam ovo?
Foto: Screenshot

CRISTIANO RONALDO dao je jedan od najemotivnijih intervjua u karijeri poznatom engleskom novinaru Piersu Morganu.

Portugalac je gotovo sat vremena pričao s Morganom, a njihov razgovor bit će emitiran večeras u 22 sata na engleskoj televiziji ITV. U najemotivnijem istupu u karijeri Ronaldo je razgovarao o svojem životu, a u jednom trenutku se slomio. 

Morgan je Ronaldu pustio snimku njegova pokojnog oca koji na kućnom pragu priča o svojem sinu uoči početka Europskog prvenstva u Portugalu 2004. godine. U isječku intervjua koji je Good Morning Britain objavio na Twitteru, ne vidi se ta snimka, ali se vidi kako je Ronaldo pustio suzu nakon što ju je vidio.

"Nikad nisam vidio tu snimku, nevjerojatno. Odakle vam? Ne znam gdje ste je nabavili, ali moram je imati da pokažem obitelji. Nikad nisam dobro poznavao oca. On je bio alkoholičar i nikad nismo normalno razgovarali. Užasno mi je žao što nije doživio sve moje uspjehe i vidio me kao najboljeg na svijetu", rekao je Ronaldo dok je maramicom brisao suze.

Ratni veteran Jose Dinis Aveiro preminuo je 2005. godine u 53. godini od zatajenja jetre. Nije doživio nijednu od pet titula Lige prvaka svojeg sina, kao ni Zlatnu loptu, titulu Europskog prvaka s Portugalom i brojne druge uspjehe.

"Očekivao sam da ćemo se šaliti, da neće biti ovako emotivno. Oprostite...", rekao je Ronaldo nakon što je pogledao snimku.

Portugalac je pričao o svemu što mu se dogodilo u životu, pa i o silovanju za koje je, tvrdi, bio lažno optužen.

"Igraju se s tvojim dignitetom. Užasno je teško jer imaš djevojku, obitelj i djecu. Jednog dana sam bio kod kuće s djevojkom i gledao vijesti. Pričali su o meni, Ronaldo ovo, Ronaldo ono. Čuo sam djecu kako silaze niz stepenice i brzo sam promijenio kanal jer mi je bilo neugodno. Nisam želio da moj sin sluša te stvari", rekao je Ronaldo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara