VIDEO U Mostaru se sukobili navijači Zrinjskog i Veleža

VIDEO U Mostaru se sukobili navijači Zrinjskog i Veleža
Foto: Bljesak.info

NAVIJAČKE skupine mostarskog Zrinjskog iz većinskog hrvatskog dijela grada i Veleža iz dijela grada s bošnjačkom većinom sukobile su se na sjevernom izlazu iz grada, izvijestili su u subotu iz policije i dodali da ozlijeđenih ima s obje strane.

Do obračuna je došlo oko 11.30, kada se na magistralnoj cesti u mjestu Drežnica zaustavilo nekoliko vozila te su se potukli navijači dvaju klubova. Prema navodima lokalnih medija, pri tome su koristili palice i kamenice. Iz policije nisu mogli potvrditi koliko je osoba ozlijeđeno osim da su navijači obaju klubova zatražili pomoć u medicinskim ustanovama.

Dvije skupine i prije toga sukoba izazvale su incident na samome izlazu iz grada u mjestu Potocima, kada je na magistralnoj prometnici M-17 zaustavljeno više vozila, nakon čega su huligani razmijenili međusobne uvrede i psovke. Ovi obračuni samo su nastavak tuče koja se dogodila prije dvije večeri kada se u mostarskom naselju Zalik potuklo više osoba, nakon čega je policija privela osam osoba.

Sukobi i obračuni navijača dvaju mostarskih klubova bila su prijašnjih godina učestalija, no bitno su se smanjila otkako je Velež ispao u niži rang natjecanja, a u posljednje tri godine Zrinjski bio uzastopni prvak zemlje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara