Video: Zvuči li vama Sammir iskreno - Nisam pijanac, Vaha zna da izlazim

Foto: Drago Sopta / Cropix

Video: Damir Horvatović

IZGLEDAO je nervozno, iz ruke u ruku prebacivao nagradu za igrača jeseni, gledao malo u pod, malo u kamere i jedva čekao da im pobjegne. Kao što je dojam da proteklih mjeseci jedva čeka pobjeći iz Dinama. Iza Sammira je turbulentno razdoblje, igrač koji je obilježio Dinamovu polusezonu umjesto ritmu treninga prepustio se pulsu zagrebačkog noćnog života. Tu je i ozljeda tetive, svakodnevne terapije i priče o transferu. Ponude, kaže, nikada nije vidio." O tome brigu vodi Zdravko Mamić koji me puno voli. Ostao sam u Dinamu, sretan i zadovoljan"

Nije tako izgledao. Kao što su njegovi uzastopni tulumi odavali dojam inatlije. No čini se da postoji i druga strana priče, jer ako je istina da je Halilhodžić znao za svaki njegov noćni izlet, to će odlomiti novi komadić trenerovog autoriteta.

"Kakvi izlasci, nema toga kod Vahe. Pravila su ista za sve.", otkrili su pojedinci iz Dinamove svlačionice nedavno.

Čini se da ipak nisu. Sammir je igrač koji Mamiću mora donijeti barem desetak milijuna eura.

"Nisam pijanac kakvim su me mediji prikazali, ja sam samo mlad čovjek koji ima svoje potrebe. Trener Dinama svaki put je znao za moje izlaske i on me razumije. Rekao je samo da mu se moram javiti", potvrdio je Sammir dojam da je klub prema njemu ipak popustljiviji nego prema drugim igračima.

"U Zagrebu imam prijatelje i društvo, ne mogu se stalno braniti  od medija. Žao mi je što je tako ispalo i o tome više ne želim pričati. Volim izaći, ali ne ostajem do jutra. Što se transfera tiče, već sam dugo u Dinamu i jasno da sam razmišljao da odem dalje. Istina, pisalo se o ponudama za mene, ali ja ih nikada nisam vidio. kao što sam rekao brigu o tome vodi Zdravko. Nadam se da ću s Dinamom uhvatiti Ligu prvaka".

Sammir će zbog neposluha platiti kaznu, a morao se i ispričati suigračima u svlačionici. Vaha se nada je time zatvorio neugodno poglavlje, jer ponovi li Brazilac ovaj scenarij, Dinamova PR služba to više neće moći amortizirati.

Za nogomet bi trebao biti spreman do nedjelje, za susret s Belupom.

"Za derbi s Hajdukom će sigurno konkurirati", uskočio je Dinamov glasnogovornik Tomislav Marčinko i čestitao neraspoloženom slavodobitniku nagrade internetskog portala Sportnet.

Kako ćeš proslaviti, sletjelo je pitanje iz novinarskih redova.

"Neću slaviti", tiho je poručio Sammir...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara