Vlasnik Steaue napao svoje igrače nakon izbacivanja Hajduka: "Niste muškarci!"

Vlasnik Steaue napao svoje igrače nakon izbacivanja Hajduka: "Niste muškarci!"
Screenshot (Youtube)

STEAUA je u velikoj drami pobjedom 2:1 izbacila Hajduk i prošla u play-off Europa lige, a dramatična utakmica u Bukureštu nije najbolje sjela vlasniku Steaue Georgeu Becaliju.

"Rumunjski Mamić", kontroverzni čelnik slavnog kluba, nakon utakmice napao je svoje igrače.

"Hvala Bogu na prolasku, ali kako mogu biti zadovoljan nakon ovoga? Kako? Jesmo li išta odigrali? Ništa. Ništa nismo napravili. Europa nije za nas. Možda prođemo u grupnu fazu jer me Bog voli, ali jasno je da nismo europska momčad", poručio je Becali.

"Ako vodite 1:0, a niste u stanju sačuvati loptu u svom posjedu, onda niste velika momčad. Ne dižem ruke od Mana, Comana, Morutana ili Nedelcua. Vjerujem u njih, ali oni će biti igrači tek za nekoliko godina. Danas smo nitko i ništa."

Becali je u emotivnom istupu prepričao kako se osjećao u trenucima odluke.

"Kod 1:0 sam bio nervozan. Vidio sam da nešto nije u redu. Kod 1:1 sam se samo molio Bogu i razmišljao što ću reći navijačima nakon utakmice. Stalno sam molio: 'Bože, molim te da prođemo dalje!' A oni su bolje igrali od nas kod 1:1. Ovo je samo Božja volja i Božja ljubav prema meni. Plakao sam od sreće."

Navijačima je poručio da ne očekuju previše od okršaja s bečkim Rapidom.

"Nemamo veliku momčad. Moramo puno raditi. Nemamo momčad pravih muškaraca koji su spremni za ovakvo natjecanje. Dakle, nismo velika momčad. Ne mogu im ja dati dio svoje muževnosti. Takvi su se rodili."

Junak sinoćnje utakmice je dvostruki strijelac Gnohere.

"Nikad ga nećemo prodati. Nikad."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara