Vranješa precrtali zbog Karleuše: "On bi sam trebao znati neke stvari"

Vranješa precrtali zbog Karleuše: "On bi sam trebao znati neke stvari"

SEKS-AFERA Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa koja zadnjih dana drma ovim prostorima, gotovo će sigurno koštati posla 29-godišnjeg BiH defenzivca Anderlechta.

"Jučer smo organizirali trening za igrače koji će biti teško se izboriti za status prvotimca, da konkuriraju za momčad uopće... Kad je Vranješ u pitanju tu nema puno priče oko njegovih nogometnih kvaliteta, nego s događanjima van terena", objasnio je Michael Verschueren, sportski direktor belgijskog kluba.

"Naravno da nikoga ne možemo natjerati da napusti klub jer su to sve igrači koji imaju ugovore, ali i oni bi sami trebali izvući zaključke o svojoj poziciji u Anderlechtu i što je za njih najbolje."

Vranješ pak želi ostati u klubu.

"On želi u Bruxellesu pokazati da je top igrač. Ako se ne dogodi neko iznenađenje, on ostaje, jer ima ugovor do 2022. i želi ga odraditi do kraja. Moj klijent možda ima poseban karakter, ali nije samo njegova krivica što klubu ne ide. Naprotiv, on je borac koji sada može pomoći klubu više nego ikad", rekao je Vranješov menadžer Srđan Jeremić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara