Vrsaljko ne staje ubijati Engleze: Ovako im je komentirao igru njihove reprezentacije

Vrsaljko ne staje ubijati Engleze: Ovako im je komentirao igru njihove reprezentacije
Foto: Gulliver / Getty Images

ŠIME VRSALJKO jedan je od junaka pobjede Hrvatske nad Engleskom (2:1) u polufinalu SP-a.

Iako je bio upitan zbog ozljede koljena u četvrtfinalu i navodno dva dana nije trenirao, odigrao je kao da mu je to zadnja utakmica u životu. Odlično se nosio s brzim engleskim igračima, a centaršut koji je uputio Perišiću za 1:1 vjerojatno mu je najbolji u karijeri. 

Nakon utakmice okomio se na bahate Engleze likujući jer ih je pobijedio: 

"Kad podcijeniš nekoga, to ti se najčešće vrati, a to se dogodilo i danas. Nismo se obazirali na to što Englezi pišu i najavljuju. Ja uvijek kažem: Izađi na teren pa onda pričaj. Mi smo u finalu, a oni mogu na sunčanje ako žele."

Nastavio je u svlačionici videom u kojem im je poručio: "Englezići blijedi, idemo, treniranje, idu kući, ali praznih ruku. To je bilo šamaranje od prve do zadnje minute."

A ovako je Englezima komentirao pokušaje da se njihova reprezentacija vrati u meč nakon što je Hrvatska u produžetku preokrenula na 2:1:

"Svi su govorili da je ovo nova Engleska koja je promijenila igru. Da osvaja kombinatorikom i da nema nabijanja i dugih lopti. Ali kada smo mi krenuli u naš pritisak, pokazalo se da je to stara Engleska koja zna samo nabijati i preskakati igru."

Vrsaljko nakon pobjede poslao poruku Englezima

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara