Vučević o zvižducima Kaliniću: To je splitska publika i s tim se treba znati nositi

Vučević o zvižducima Kaliniću: To je splitska publika  i s tim se treba znati nositi

"PUBLIKA je uvijek u pravu i ja joj nikada ne bih zamjerio zvižduke. Kalinić se trudio, ali ga gol baš nije ljubio", komentirao je Hajdukov trener negodovanje poljudskih tribina zbog Kalinićevog valjanja u šesnaestercu.  "To je splitska publika, to je tako bilo i ostat će", dodao je Vučević, koji je kao igrač bio ljubimac poljudskih tribina.

"Kaliniću diži se": Splićani ismijali glumačke sposobnosti najboljeg strijelca

"Nismo djelovali kao momčad"

Vučević je iznimno kritično govorio o igri njegove momčadi i vidljivo je da ga nije zavarala pobjeda (2:0) nad Cibalijom: "Nezadovoljan sam prvim poluvremenom, drugo je bilo solidno. Istaknuo bih Dragu Gabrića koji je igrao jako dobro".

"Nismo djelovali kao momčad niti smo odrađivali dogovoreno, previše se bježalo s pozicije, a razlog tome je možda i ova prvenstvena pauza. U par navrata smo Cibaliji omogućavali kontre i Cibalija nas je mogla kazniti. Protok lopte je bio jako spor", nabrojao je Vučević sve sa čim je bio nezadovoljan.

"Žao mi je što ispada da smo sve golove dali iz penala, a mogli smo zabiti još tri ili četiri"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Akcija nakon koje smo zabili naš drugi gol je prototip kako bi želio da Hajduk igra. Protok lopte je bio brži, akcija je bila odlična i težimo tome da tako izgledamo. Žao mi je sada, jer ispada da smo opet sve golove zabili iz penala, mogli smo sigurno još tri četiri gola dati", dodao je Vučević.

"Bokovi nam trebaju biti opasniji"

"Vidljivo je da pojedini igrači dosta daleko stoje od gola i da nisu konkretni u završnici i oni to trebaju poboljšati. Kalinić je jedini opasan, ali i drugi bi trebali biti opasniji. To se posebno odnosi na bokove".

"Bojao sam se stoperskog para Maloča - Pandža"

Hajdukov trener je priznao kako mu središnji braniči koje je suprotstavio Vinkovčanima nisu ulijevali sigurnost kao tandem: "Bojao sam se stoperskog para Maloča - Pandža, ali oni su dosta solidno odigrali. S njima treba raditi i s njima treba imati strpljenja. Meni je kao treneru tu najteže jer je vidljivo da tu nedostaje jedan iskusniji igrač zbog sigurnosti, ali oni su danas bili solidni."

A.K.
Foto: Veljko Grbeša

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara