"Vujačić je preskroman da bi ubacio 30 poena"

Foto: AFP

NA BLOGU posvećenom NBA ligi na stranicama Yahoo!Sportsa poigrali su se izjavom slovenskog košarkaša New Jersey Netsa. Nespretno ili odveć samouvjereno Saša Vujačić izjavio je da u svakoj utakmici može ostvariti učinak između 20 ili 30 koševa.

"Znam da mogu, kad to poželim, ubaciti 20 ili 30 poena, no ja nisam takav",  dio je izjave koju je slovenski branič dao američkim medijima.

U nastavku je dodao da je njegova misao vodilja kako momčad učiniti boljom, da je siguran da Netsi to mogu i biti, te da si ponekad dopusti deset, a ponekad petnaestak šuteva po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Katkad, posebice kada ulazite s klupe, niste "vrući" i potrebno vam je neko vrijeme da uhvatite pravi ritam",  dodao je.

Vujačićeva NBA statistika otkrit će da nikada nije ubacio više od 25, koliko je ubacio New Orleansu prošle srijede, nakon čega je i izjavio to što je izjavio.

"Počnete li tako pričati, ljudi će se početi pitati zašto niste ubacili 30 koševa. Možda zato što vam je za to potrebno 30 pokušaja? NBA igrači ne mogu uspjeti bez smiješnog samopouzdanja, ali postoje trenuci u kojima ne bi smjeli medijima reći u kojoj mjeri drže do sebe. Očito je da je Saša svojim komentarom pretjerao", zaključuje se u tekstu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara