VESELIN VUJOVIĆ

Vujović objasnio zašto je otišao iz Zagreba

Vujović objasnio zašto je otišao iz Zagreba
Foto: Pixsell

VESELIN VUJOVIĆ iznenada je napustio PPD Zagreb nakon samo osam mjeseci na klupi kluba. Sada je napravio intervju za crnogorske Vijesti u kojima je detaljno objasnio razloge odlaska.

"Nisam mogao biti na dva mjesta u isto vrijeme. Rekao sam ljudima iz uprave da imam problem u Šapcu koji se ne može riješiti ako nisam ovdje. Imam privatni biznis koji se urušava ako nisam tu. Nisam mogao ljude držati u neizvjesnosti jer ne znam hoću li taj problem riješiti za četiri, pet ili šest mjeseci. Mislim da je ovako bilo najkorektnije. Ljudi iz uprave znaju da na mene mogu računati kada to završim. Tu sam ako im budem potreban", napominje Vujović.

"Odlazak iz Zagreba nije trik"

Počelo se pričati kako je njegov odlazak iz Zagreba povezan sa željom preuzimanja makedonskog velikana Vardara koji je vodio u razdoblju od 2006. do 2010. i od 2011. do 2013. Ulogu predsjednika kluba preuzima njegov dobar prijatelj Mihajlo Mihajlovski.

"Te glasine su počele kada je objavljeno da se vraća Mihajlovski. Vjerujte mi, odlazak iz Zagreba nije trik da bih preuzeo Vardar, iako ne isključujem mogućnost da se to dogodi kada riješim ove privatne probleme", rekao je Crnogorac.

Legendarni trener vratio se u Zagreb krajem prošle godine kada je Slovenac Branko Tamše dobio otkaz nakon niza loših rezultata. Vujović je Zagreb ranije vodio od 2014. do 2016. godine, a tada je njegova momčad rušila najjače europske momčadi poput Barcelone i Rhein - Neckar Löwena.

Krajem travnja poništena je cijela sezona u Hrvatskoj pa Zagreb nema utakmica do sljedeće sezone. Zagreb, najtrofejniji hrvatski klub, tako prvi put nakon 28 godina neće biti prvak.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara