KORONAVIRUS U SPORTU

Wanda odgovorila Maxiju: Ako se djeci nešto i dogodi, bolje da to bude u Italiji

Wanda odgovorila Maxiju: Ako se djeci nešto i dogodi, bolje da to bude u Italiji
Foto: Instagram

RAT Wande Nare i Maxija Lopeza traje i dalje i nema naznaka da će se prepirka okončati.

Prije osam dana Maxi Lopez napao je bivšu suprugu jer je njihovo troje djece iz Pariza odvela u Italiju, u žarište koronavirusa. 

"Kakva si ti to majka", između ostalog poručio joj je Maxi s kojim je bila u braku do 2013. kada je ga prevarila s najboljim prijateljem, PSG-ovim Maurom Icardijem za kojeg se zatim i udala.

Nara mu nije ostala dužna.

"Svi igrači su otišli iz Pariza. Mi smo sada Talijani, pa smo i mi otišli svojim domovima. Ako se djeci nešto i dogodi, više bih voljela da im se dogodi u Italiji nego u inozemstvu", objasnila je pa napala Maxija.

"On jako dobro zna gdje živimo. U našem malom mjestu u blizini Coma ima malo zaraženih. Tu imamo i pedijatra kojeg poznajemo i s kojim se stalno konzultiramo. Mogli smo privatnim avionom otići u Argentinu, ali smo odlučili da s dva automobila putujemo samo 750 kilometara. Putem smo stalno pjevali... A Maxi - umjesto da se veseliš mojoj pažnji prema djeci, ti kritiziraš bez osnova."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esta es la historia de un amor ...

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Icardi danas igra u PSG-u i živi s Wandom, trenutačno se ta obitelj nalazi u Italiji, što je zasmetalo Maxija.

Dvojica nogometaša su se pomirila, međutim, Maxi i Wanda nikako ne mogu zakopati ratne sjekire. Lopez danas igra u Crotoneu, a pamti ga se po igranju za Barcelonu.

VIDEO: Icardijev gol poslije sjajne akcije PSG-a

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara