Wenger začuđen uspjehom Britanije u plivanju: Živim u Engleskoj 12 godina i još nikad nisam vidio bazen

Wenger začuđen uspjehom Britanije u plivanju: Živim u Engleskoj 12 godina i još nikad nisam vidio bazen

VELIKA BRITANIJA se trenutno nalazi na trećem mjestu po broju osvojenih olimpijskih medalja, odmah iza nedodirljive Kine i SAD-a. Britanski olimpijci su dosad osvojili 33 medalje, od toga 16 zlatnih, devet srebrnog sjaja te osam brončanih.

Od toga su tri medalje osvojili u plivanju, a zanimljivo je da su sve tri medalje osvojile plivačice. Rebecca Aldington je bila najbolje na 800 metara slobodno, osvojila je zlato i na dvostruko kraćoj dionici istim stilom, a Joanne Jackson je bila treća u istoj disciplini. U Engleskoj su jako sretni zbog zlatne groznice u bazenima u Pekingu, no Arsene Wenger se začudio uspjehu plivača iz te zemlje. Trener Arsenala je priznao da su ga tir medalje na Olimpijskim igrama jako iznenadile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam znao da je Engleska tako dobra u plivanju. U ovoj zemlji živim već 12 godina i još nikad nisam vidio bazen", začudio se nogometni stručnjak.

Wengerovi Fancuzi su osvojili šest medalja u plivanju, jednu zlatnu, dvije brončane i tri srebrnog sjaja i svih šest u muškoj konkurenciji.

M.Pa.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara