Wilder poludio i napao Joshuu: "Ti si plašljiva vagina"

Wilder poludio i napao Joshuu: "Ti si plašljiva vagina"
Foto: Geoff Caddick/EPA

JOŠ uvijek nije službeno potvrđena borba između dva svjetska boksačka prvaka Deontaya Wildera i Anthonyja Joshue.

Problem sada nije novac, već zahtjev WBA organizacije da Joshua brani pojas protiv Rusa Alexandera Povetkina. Ukoliko to ne učini, WBA će mu oduzeti pojas svjetskog prvaka.

"WBA je službeno zatražila odgovor od tima Antonyja Joshue vezano za njegovu obaveznu obranu protiv Alexandera Povetkina. WBA je dozvolila više od mjesec dana dodatnih pregovora s Povetkinom, koji teku paralelno s pregovorima oko meča s Wilderom”, izjavio je predsjednik WBA Gilberto Mendoza za Sky Sports koji tvrdi da Wilder nije potpisao ugovor za meč.

S druge strane, Wilder za sve krivi Joshuin tim. Navodi da Joshua i njegov menadžer Eddie Hearn oni koji zavlače potpisivanje konačnog ugovora.

"Znao sam da sam negdje namirisao vaginu, ali dovraga, nisam znao da toliko smrdiš ti kujo jedna plašljiva. Čitav svijet te je čekao tri mjeseca, igraš igrice, samo da bi se izvukao. Ti nisi istinski šampion, ti si samo kukavica koja je slaba u glavi i koja u rukama ima metalni pojas", napisao je Amerikanac na Twitteru i dodao da je svoj dio vezan uz ovu borbu odradio.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara