Zadrani uoči derbija s Hajdukom: Bit će nam lakše pred punom dvoranom

"CILJ je ispunjen, prošli smo u drugi krug i prenijeli četiri boda", zadovoljan je bio novi/stari trener Zadra Dalibor Zebić koji se na Stanove vratio nakon odlaska Ivice Datkovića. "Jučer smo imali taj problem da smo igrali pod imperativom. Morali smo dobiti i proći u drugi krug. Zbog toga nismo puno rotirali, igrali su najbolji igrači koji su iznijeli većinu dosadašnjih utakmica. Naravno da se počeo osjećati umor, ali bit ćemo spremni za nastavak turnira", kaže Zebić.

Župan: Jedna pobjeda bi nam trebala biti dovoljna za polufinale

U istu stvar uvjerava nas i ponajbolji pojedinac u redovima Zadra i playmaker momčadi sa Stanova Dragan Župan. "Imamo vremena za odmor, bit ćemo spremni", kaže Župan. "Drago nam je da smo se plasirali dalje, ali sad se nadamo i ulasku u polufinale. Mislim da smo bili najbolji u našoj skupini i zaslužili smo ući u zadnji dan natjecanja; ako budemo imali sreće, za to bi nam mogla biti dovoljna i jedna pobjeda", kaže Župan.

"Šteta što smo primili taj gol protiv Zagreba u zadnjoj minuti, to nas je malo šokiralo. Da smo uspjeli pobijediti, imali bi šest bodova i već bi praktički bili u polufinalu. Ali, što je tu je, morat ćemo se malo više potruditi", zaključuje ponajbolji igrač Zadra.

Zebić: U posljednjim trenucima nema rizika, ide se na seljačko nabijanje

Tim je primljenim golom vrlo nezadovoljan bio i trener Zebić. Ali on je već navikao na slične kikseve, takve se stvari Zadranima jako često događaju i u prvenstvu. "Sve je to samo psihologija. Igrači moraju shvatiti da se u zadnjim trenucima ne može riskirati i ide se na takozvano 'seljačko nabijanje'. Kad već imamo prednost moramo je sačuvati", kaže Zebić.

"Mislim da će u subotu pred punom dvoranom biti lakše igrat i pozivam gledatelje da dođu u što većem broju, siguran sam da ih čekaju dobre utakmice, puno događanja i puno veselja. Najveću podršku svakako imamo mi i Hajduk, to će biti dobra utakmica, jako bučna. I protiv Šibenika će sigurno biti dobra atmosfera, vidjeli ste da se navija protiv njih. A tu je i Rijeka... Bit će to uzbudljiv dan, svaka utakmica je napeta i zanimljiva", podvukao je trener Zadra.

Foto: Pixsell

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara