"Zagreb nije odbio Derricka Rosea! Razočarani smo što nije došao!"

"Zagreb nije odbio Derricka Rosea! Razočarani smo što nije došao!"

Foto: Screenshot 

IZ TRNSKOG su se oglasili priopćenjem nakon što je "senzacija" o Derricku Roseu probila granice. Mediji diljem Europe raspisali su se o hrvatskom klubu koji je odbio angažman MVP igrača NBA lige iz 2011. godine. U Zagrebu tvrde da su željeli dovesti šutera Bullsa, ali nisu uspjeli zaključiti pregovore.

"Nakon niza medijskih objava kojima je plasirana senzacionalistička i netočna informacija kako je KK Zagreb CO odbio jednog od najboljih, ako ne i najboljeg košarkaša svijeta Derricka Rosea, dužni smo reagirati na takve dezinformacije.

Prava je istina kako je Košarkaški klub Zagreb ŽELIO angažirati Derricka Rosea za igranje u dresu aktualnog prvaka Hrvatske na dvadesetak utakmica u sezoni 2011/12 do završetka NBA lockouta i stoga je sportski direktor kluba Hrvoje Ciketić stupio u kontakt s njegovim agentima. U sljedećem razdoblju krenuli su pregovori koji su nakon višemjesečnog usuglašavanja dovedeni do same finalizacije. Međutim, KK Zagreb CO sa svoje strane nije mogao okončati pregovore i do današnjeg dana sporazum još uvijek nije postignut."

Dobili smo ponude od 32 NBA igrača

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"KK Zagreb CO je pred početak aktualne sezone dobio ponude za angažman trideset i dva NBA igrača,ali među njima nije bila ponuda za Derricka Rosea. Ideja o dovođenju Derricka Rosea nastala je u KK Zagreb CO i inicirana je iz našeg kluba. Razočarani smo što nije došlo do potpunog završetka pregovora i toliko željenog angažmana Derricka Rosea u KK Zagreb CO.

Iznimno smo žalosni što su neki nespretno i preslobodno prevedeni citati preuzeti iz intervjua
sportskog direktora našeg kluba Hrvoja Ciketića, kojeg je dao Večernjem listu, pretvoreni u bezočnu laž i ovim se putem ispričavamo Derricku Roseu, njegovim agentima i svima koji su se zbog toga mogli osjetiti povrijeđenima. Smatramo također, kako bi to isto trebali učiniti i svi oni koji su plasirali i prenijeli ovu dezinformaciju", zaključili su u Zagrebu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara