DINAMO

Zajec: Za povratak imena Dinamo zaslužni su navijači koji su stvarali ovu državu

Zajec: Za povratak imena Dinamo zaslužni su navijači koji su stvarali ovu državu
Screenshot: Facebook

ZA NAVIJAČE zagrebačkog Dinama svako je Valentinovo poseban datum jer se tad obilježava dan na koji je vraćeno ime njihovom klubu.

Točno je 20 godina prošlo od sjednice na kojoj je Croatia ponovo postala Dinamo. Legenda modrog maksimirskog kluba Velimir Zajec izašla je tog dana iz prostorija kluba i obavijestila navijače da je vraćeno ime Dinamo. Sada je u video za Dinamo to smo mi objasnio kako je točno to izgledalo. 

"To je poseban dan u mom životu i u životu svih navijača Dinama. Pamtim ga po neviđenoj gužvi i ogromnom broju navijača koji su dolazi u klub i okupirali klupske prostorije. Sjećam se te sjednice skupštine koja je trajala kratko, a na dnevnom redu je bila samo jedna točka - povratak imena Dinamo", rekao je Zajec i dodao:

"Bio je to dan kad smo svi bili sretni jer smo znali da će se naš klub opet zvati Dinamo. Ključnu ulogu u povratku imena Dinamo su odigrali naši Bad Blue Boysi koji su pomogli i u stvaranju naše domovine. Izuzetno sam ponosan da sam sudjelovao u tom događaju i da sam, uz puno naših starih igrača, doprinio da se vrati ime Dinamo."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara