"Zar je potrebno objašnjavati zašto je Dinamo favorit?"

"Zar je potrebno objašnjavati zašto je Dinamo favorit?"

Tekst: M.M., D.R
Foto: AFP

SVE smo bliže prvoj utakmici polufinala Hrvatskog nogometnog kupa, gdje će se u Zagrebu sastati Dinamo i Hajduk. Utakmica je na rasporedu u srijedu u 17.30 sati, dok je uzvrat za dva tjedna.

> "Splićani jadna vam majka, cvilit ćete u srijedu"

Napomenimo kako su iz Maksimira objavili cjenik ulaznica za susret s Hajdukom. Tako će se za sjevernu tribinu trebati izdvojiti 20 kuna, za istok i jug 40, a za zapad 60 kuna, što je ipak jeftinije nego što je bilo prošlih sezona.

Nema sumnje kako u Dinamu pokušavaju na sve načine stimulirati gledatelje da dođu na tribine bodriti Modre protiv splitskog Hajduka, da se ne dogode situacije iz prošlosti kada bi derbi došlo gledati manje od desetak tisuća gledatelja.

Na današnjoj press konferenciji u Maksimirskoj, navijače su na derbi pozvali i Milan Badelj te predsjednik navijača Dinama iz Trnja, Renato Trbuljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijenim Andrića, ali ako budemo pravi, njihovi individualci nemaju šanse"

"Nema potrebe objašnjavati zašto je Dinamo favorit u ovoj utakmici. Dovoljno je pogledati rezultate posljednjih pet godina i stanje na ljestvici. Puno smo bolji i to treba još dokazati. Nadam se da će to biti jednosmjerna ulica, mi samo moramo kontrolirati igru i u takvoj situaciji hajdukovci nemaju šanse", rekao je Badelj, iako svjestan da je Hajduk u posljednjih šest utakmica četiri puta svladao Dinamo.

"To nam je samo dodatan motiv. Imaju oni dobre igrače koji mogu riješiti situacije jedan na jedan, najviše cijenim Srđana Andrića, ali ako ćemo mi biti pravi, njihova individualna kvaliteta neće doći do izražaja."

Prema informacijama koje dolaze iz Jurčićeva stožera, Dinamo će u srijedu istrčati u sljedećoj formaciji: Butina - Etto, Barbarić, Kovač, Ibanez - Sammir, Vrdoljak, Badelj, Morales - Slepička i Mandžukić.

Dodajmo kako će prvu utakmicu polufinala Hrvatskog kupa između Dinama i Hajduka suditi Igor Križarić iz Čakovca, a pomagat će mu brat Borut Križarić te Saša Fegeš iz Nedelišća. Četvrti sudac je Draženko Kovačić iz Križevaca. Kontrolor suđenja bit će Miroslav Vitković, a delegat Ante Vučemilović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara