ŽIVOTNA DRAMA ZVIJEZDE SPURSA Godinama živi bez pravih roditelja koji tvrde: Mi ga nikad nismo napustili

ŽIVOTNA DRAMA ZVIJEZDE SPURSA Godinama živi bez pravih roditelja koji tvrde: Mi ga nikad nismo napustili

Foto: Getty Images/Guliver Image

IAKO fantastični Tottenhamov igrač Dele Alli (21) stalno ignorira priče o svojem djetinjstvu i obitelji, njegovo odrastanje ponovno je došlo u središte pažnje nakon što je BBC najavio kako bi želio snimiti dokumentarac o njemu.

Naime, Alli od 13 godine živi s roditeljima svojeg najboljeg prijatelja Harryja Hickforda, s kojim je počeo igrati nogomet u MK Donsu. Deleovi roditelji razveli su se kad je imao samo tri godine, majka je imala problema s alkoholizmom i Hickfordovi su preuzeli svu brigu oko njihova sina, iako nisu bili njegovi legalni skrbnici.

Alli ne želi ni čuti za svoju biološku obitelj i nema nikakav kontakt s roditeljima i šestero braće i sestara. Ove sezone je čak i prezime Alli maknuo s dresa i iznad broja 20 samo stavio svoje ime, a majku je nedavno izignorirao kad ga je čekala ispred stadiona nakon utakmice.

Deleova majka Denise, koja živi u SAD-u, tužila je obitelj Hickford jer su nezakonito u Deleovo ime dogovarai i potpisivali prvi profesionalni ugovor s MK Donsom, a obitelji koja joj je odgojila sina predbacuje da su ciljano udaljavali Delea od bilo kakvog kontakta s njegovim biološkim roditeljima.

Engleska zvijezda odbija komentirati bilo što vezano uz priču, no nekoliko puta je rekao kako svojim roditeljima smatra Allana i Sally Hickford, a prijatelja Harryja doživljava kao brata.

Deleovi roditelji te braće i sestre na sve načine pokušavaju stupiti s njime u kontakt i tvrde da nije riječ o novcu jer njega imaju i više nego što im treba. Deleova sestra Barbara otvorila je i Instagram profil @deleallisnumber1fan posvećen svojem bratu na kojem ga pokušava nagovoriti da joj se javi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara