Zoran Mamić: Jeste li zapamtili što vam je rekao moj brat? Ono ste gledali tad i nikad više!

Zoran Mamić: Jeste li zapamtili što vam je rekao moj brat? Ono ste gledali tad i nikad više!

Foto: Hina

ZORAN MAMIĆ, bivši trener Dinama koji je prošle godine iznenada s Maksimira otišao u Saudijsku Arabiju, nakratko se vratio u Hrvatsku. Sa svojim Al Ainom je mjesec dana bio na pripremama u Austriji pa je stigao otići na Murter i Kornate.
 
Naravno, i dalje prati hrvatski nogomet i Dinamo u kojem je njegov brat Zdravko "savjetnik". Njegov bivši klub vratio se na vrh ljestvice te razbio Rijeku i Hajduk u derbijima.
 
"Eto, potvrdilo se ono što je moj brat Zdravko rekao nakon finala Kupa u Varaždinu. Bio je pravi prorok kazavši: “Ovo ste gledali sad i nikad više!” Upravo tako, više nikad nitko neće vidjeti sezonu 2016./17. Dinamo se vraća na poziciju koja mu pripada, na onu vodeću. Opet počinje Dinamova vladavina, više ga nitko ne može skinuti s prvog mjesta, opet idu Dinamove godine i trajat će dugo, dugo", uvjeren je Zoran Mamić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Impresioniran je novim Dinamovim trenerom Cvitanovićem.
 
"Zaista sam impresioniran trenerskim uratkom Marija Cvitanovića. Moglo se točno zamijetiti kako je Cvitanović uspio uspostaviti momčadsku igru, lijepo se može zapaziti da se više ne teži isključivo individualnim rješenjima, kako igra ima glavu i rep i da se ocrtavaju određeni automatizmi u igri koji su neophodni za velike stvari. Naravno, sve je to na samom začetku, ali vidjet ćete kako će Dinamo biti sve bolji i bolji. Izbor Cvitanovića za trenera bio je sjajan potez, on je trener za budućnost", rekao je Mamić za Sportske novosti.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara