Zvijezda Celticsa o koju se razbio omiljeni rookie: "Dončić je teatralni glumac"

Zvijezda Celticsa o koju se razbio omiljeni rookie: "Dončić je teatralni glumac"
Screenshot: Youtube

LUKA DONČIĆ zadnju u nizu odličnih utakmica u prvoj sezoni u NBA-u odigrao je u pobjedi Dallasa nad Bostonom 113:104. Postigao je 15 poena uz osam asistencija. 

Navijače u dvorani Mavsa, ali i brojne neutralne ljubitelje košarka oduševio je s dvije uzastopne trice u prvoj četvrtini. Prvo je pogodio preko ruke Kyrie Irvinga, a u idućem napadu istom igraču prodao lažnjak, tako ga izbacio istog i pogodio još jedan šut iz daljine. 

Osim što je nasamario jednog od najboljih košarkaša svijeta, Dončić je Dallas bacio u trans i sjajnim dodavanjem. Tada je također poslao po ćevape i to čak tri suparnika i onda savršeno poslužio DeAndrea Jordana za zakucavanje. 

Nakon atraktivne asistencije vraćao u se u obranu, ali pri tome je naletio u zid u liku Jaylena Browna. Igrač Celticsa nije ga udario, ali se kvarno postavio na Dončićevoj putanji znajući da ovaj gleda u suprotnom smjeru i da ga dakle ne vidi, pa da će se nenadanim udarcem u njega rasuti po podu. 

Upravo to se dogodilo, nakon čega je uslijedila gužva i naguravanje, a igrač Celticsa dobio je tehničku grešku

Poslije utakmice Brown je demantirao kako je to napravio namjerno: "Uopće ga nisam vidio, on je kriv jer se zabio u mene. To što je napravio je 'flopping' (teatralno bacanje, gluma, op.a.) ali suci su nasjeli na njegovu glumu i dali mi tehničku".

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara