Obrijala noge brusnim papirom, rezultat ju je oduševio

Video: Index Video/jules49of/TikTok
16.5.2021.
Korisnica TikToka jules49of podijelila je video u kojem je dlake na nogama odlučila skratiti brusnim papirom. Otkrila je kako brusni papir vrlo lako skrati dlake te koža poslije ostane mekana na dodir. Potrebno je brusnim papirom raditi kružne pokrete prvo u smjeru kazaljke na satu, a zatim obrnuto. Tako je najlakše ukloniti što više dlaka.
Učitavanje komentara

Video vijesti

Mladić u BMW-u jurio autocestom A1 254 na sat, ulovili ga presretači

Mladić u BMW-u jurio autocestom A1 254 na sat, ulovili ga presretači

Prošlog petka poslijepodne, u 18:25, policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije - Kobre na 192. kilometru autoceste A1, na području PU ličko-senjske - naplatna postaja Gospić u smjeru Zagreba, evidentirali su nedozvoljenu brzinu od 254 km/h na mjestu gdje je dozvoljeno ograničenje od 130 km/h.Vozilom marke BMW 320 D, u vlasništvu njegove majke, lijevom prometnom trakom upravljao je 20-godišnji Zagrepčanin koji je vozačku dozvolu dobio u svibnju prošle godine. S njim se u automobilu nalazio suvozač, također 20-godišnjak iz Zagreba.
utorak 22.6.2021.
Neobičan fenomen u Australiji: Velike površine prekrivene paukovom mrežom

Neobičan fenomen u Australiji: Velike površine prekrivene paukovom mrežom

U regiji Gippsland u Australiji zabilježen je neobičan prizor. Velike površine u toj regiji pokrivene su paukovom mrežom. Zbog nedavnih velikih poplava, pauci su morali tražiti više prostore za mrežu poput drveća i prometnih znakova.
utorak 22.6.2021.
27-godišnjak koji je na smrt pretukao dijete pokušao policajcu oteti pištolj

27-godišnjak koji je na smrt pretukao dijete pokušao policajcu oteti pištolj

27-godišnji Terrell Rhodes uhićen je u Las Vegasu jer se sumnja da je 11. svibnja pretukao na smrt dječaka. Tijekom ispitivanja u policijskoj postaji, Rhodes je priznao to krivično djelo. Nekoliko trenutaka nakon priznanja pokušao je policajcu oteti pištolj. Snimku preotimanja oružja je na svojim službenim stranicama objavila policija.
ponedjeljak 21.6.2021.
Ovako su izgledale detonacije u središtu Moskve

Ovako su izgledale detonacije u središtu Moskve

U subotu popodne u centru Moskve vidjela se ogromna vatra koju su pratile detonacije. Gusti dim nadvio se nad gradom, a nagađa se da je došlo do požara u skladištu pirotehnike.
subota 19.6.2021.
Motorist bježao policiji na A7, jurio 100 km/h preko ograničenja pa se razbio

Motorist bježao policiji na A7, jurio 100 km/h preko ograničenja pa se razbio

U četvrtak nešto poslije 15 sati posadu policijskog presretača kod tunela sv. Kuzam pretekao je motocikl, koji se kretao u smjeru Hreljina i na kojem je uočeno da je dio registracije prekriven naljepnicom. Kako je objavila policija, u namjeri zaustavljanja vozača motocikla policijski službenici posade policijskog presretača uporabili su svjetlosne i zvučne znakove za zaustavljanje, na koje se vozač oglušio te je nastavio vožnju, povećavajući brzinu kretanja motocikla.
subota 19.6.2021.
Na graničnom prijelazu u BiH policajac razbio mobitel državljaninu Švicarske

Na graničnom prijelazu u BiH policajac razbio mobitel državljaninu Švicarske

U utorak oko podne dogodio se incident na graničnom prijelazu Bosanski Brod u kojem su sudjelovali pripadnici granične policije Bosne i Hercegovine i jedan državljanin Švicarske iz BiH. Kako piše portal Crna Hronika, do sukoba je došlo jer Švicarac nije htio prestati snimati policijskog službenika. Tome je prethodio problem oko covid-testa jer Švicarac nije imao test. Kada je shvatio da mora imati negativan test na koronavirus, pitao je policajca gdje ga može naknadno napraviti na što je policajac navodno reagirao galamom. Tada je Švicarac počeo sve snimati, a policajac je u jednom trenutku, već vidno iznerviran zbog cijele situacije, razbio mobitel.
subota 19.6.2021.
Kamion pun asfalta zabio se u ogradu na nadvožnjaku, asfalt pao na vozila ispod

Kamion pun asfalta zabio se u ogradu na nadvožnjaku, asfalt pao na vozila ispod

Na autocesti u Kini kamion koji je prevozio asfalt zabio se u ogradu. Do nesreće je došlo jer je vozač izgubio kontrolu nad vozilom. Asfalt je iscurio pri udarcu od ogradu i pao na vozila ispod nadvožnjaka. U nesreći je oštećeno četiri automobila, a dvije osobe su ozlijeđene.
petak 18.6.2021.
Pogledajte kako je student spasio 4-godišnjaka koji je zapeo ispod vlaka

Pogledajte kako je student spasio 4-godišnjaka koji je zapeo ispod vlaka

Jedan je student skočio u pomoć 4-godišnjem dječaku koji je zapeo ispod vlaka u Kini. On je naime pao u uski prolaz između vlaka i stanice. Putnici su ga pokušali spasiti, ali nisu uspijevali. Tada je student ušao u uski prostor i izvadio dječaka. Prolaz je bio toliko uzak da je student morao otkopčati remen kako bi se mogao provući. Srećom, dječak je neozlijeđen.
petak 18.6.2021.
Trenutak kada je 28-godišnjak uspio za dlaku izbjeći nalet automobila

Trenutak kada je 28-godišnjak uspio za dlaku izbjeći nalet automobila

28-godišnji Phatchai Wuttisan i njegova supruga parkirali su ispred trgovine na Tajlandu. Supruga je otišla u trgovinu, a Phatchai je ostao ispred. Samo nekoliko trenutaka nakon parkiranja, automobil u velikoj brzini zabio se u njihov automobil i trgovinu. Nevjerojatno je da je Phatchai uspio izbjeći nalet automobila. Kaže kako je čuo zvuk kočenja pa je uspio brzo reagirati.
petak 18.6.2021.
Prošlog petka poslijepodne, u 18:25, policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije - Kobre na 192. kilometru autoceste A1, na području PU ličko-senjske - naplatna postaja Gospić u smjeru Zagreba, evidentirali su nedozvoljenu brzinu od 254 km/h na mjestu gdje je dozvoljeno ograničenje od 130 km/h.Vozilom marke BMW 320 D, u vlasništvu njegove majke, lijevom prometnom trakom upravljao je 20-godišnji Zagrepčanin koji je vozačku dozvolu dobio u svibnju prošle godine. S njim se u automobilu nalazio suvozač, također 20-godišnjak iz Zagreba.
utorak 22.6.2021.
Neobičan fenomen u Australiji: Velike površine prekrivene paukovom mrežom

Neobičan fenomen u Australiji: Velike površine prekrivene paukovom mrežom

U regiji Gippsland u Australiji zabilježen je neobičan prizor. Velike površine u toj regiji pokrivene su paukovom mrežom. Zbog nedavnih velikih poplava, pauci su morali tražiti više prostore za mrežu poput drveća i prometnih znakova.

utorak 22.6.2021.
27-godišnjak koji je na smrt pretukao dijete pokušao policajcu oteti pištolj

27-godišnjak koji je na smrt pretukao dijete pokušao policajcu oteti pištolj

27-godišnji Terrell Rhodes uhićen je u Las Vegasu jer se sumnja da je 11. svibnja pretukao na smrt dječaka. Tijekom ispitivanja u policijskoj postaji, Rhodes je priznao to krivično djelo. Nekoliko trenutaka nakon priznanja pokušao je policajcu oteti pištolj. Snimku preotimanja oružja je na svojim službenim stranicama objavila policija.

ponedjeljak 21.6.2021.
Ovako su izgledale detonacije u središtu Moskve

Ovako su izgledale detonacije u središtu Moskve

U subotu popodne u centru Moskve vidjela se ogromna vatra koju su pratile detonacije. Gusti dim nadvio se nad gradom, a nagađa se da je došlo do požara u skladištu pirotehnike.

subota 19.6.2021.
Motorist bježao policiji na A7, jurio 100 km/h preko ograničenja pa se razbio

Motorist bježao policiji na A7, jurio 100 km/h preko ograničenja pa se razbio

U četvrtak nešto poslije 15 sati posadu policijskog presretača kod tunela sv. Kuzam pretekao je motocikl, koji se kretao u smjeru Hreljina i na kojem je uočeno da je dio registracije prekriven naljepnicom. Kako je objavila policija, u namjeri zaustavljanja vozača motocikla policijski službenici posade policijskog presretača uporabili su svjetlosne i zvučne znakove za zaustavljanje, na koje se vozač oglušio te je nastavio vožnju, povećavajući brzinu kretanja motocikla.

subota 19.6.2021.
Na graničnom prijelazu u BiH policajac razbio mobitel državljaninu Švicarske

Na graničnom prijelazu u BiH policajac razbio mobitel državljaninu Švicarske

U utorak oko podne dogodio se incident na graničnom prijelazu Bosanski Brod u kojem su sudjelovali pripadnici granične policije Bosne i Hercegovine i jedan državljanin Švicarske iz BiH. Kako piše portal Crna Hronika, do sukoba je došlo jer Švicarac nije htio prestati snimati policijskog službenika. Tome je prethodio problem oko covid-testa jer Švicarac nije imao test. Kada je shvatio da mora imati negativan test na koronavirus, pitao je policajca gdje ga može naknadno napraviti na što je policajac navodno reagirao galamom. Tada je Švicarac počeo sve snimati, a policajac je u jednom trenutku, već vidno iznerviran zbog cijele situacije, razbio mobitel.

subota 19.6.2021.
Kamion pun asfalta zabio se u ogradu na nadvožnjaku, asfalt pao na vozila ispod

Kamion pun asfalta zabio se u ogradu na nadvožnjaku, asfalt pao na vozila ispod

Na autocesti u Kini kamion koji je prevozio asfalt zabio se u ogradu. Do nesreće je došlo jer je vozač izgubio kontrolu nad vozilom. Asfalt je iscurio pri udarcu od ogradu i pao na vozila ispod nadvožnjaka. U nesreći je oštećeno četiri automobila, a dvije osobe su ozlijeđene.

petak 18.6.2021.
Pogledajte kako je student spasio 4-godišnjaka koji je zapeo ispod vlaka

Pogledajte kako je student spasio 4-godišnjaka koji je zapeo ispod vlaka

Jedan je student skočio u pomoć 4-godišnjem dječaku koji je zapeo ispod vlaka u Kini. On je naime pao u uski prolaz između vlaka i stanice. Putnici su ga pokušali spasiti, ali nisu uspijevali. Tada je student ušao u uski prostor i izvadio dječaka. Prolaz je bio toliko uzak da je student morao otkopčati remen kako bi se mogao provući. Srećom, dječak je neozlijeđen.

petak 18.6.2021.
Trenutak kada je 28-godišnjak uspio za dlaku izbjeći nalet automobila

Trenutak kada je 28-godišnjak uspio za dlaku izbjeći nalet automobila

28-godišnji Phatchai Wuttisan i njegova supruga parkirali su ispred trgovine na Tajlandu. Supruga je otišla u trgovinu, a Phatchai je ostao ispred. Samo nekoliko trenutaka nakon parkiranja, automobil u velikoj brzini zabio se u njihov automobil i trgovinu. Nevjerojatno je da je Phatchai uspio izbjeći nalet automobila. Kaže kako je čuo zvuk kočenja pa je uspio brzo reagirati.

petak 18.6.2021.

Video sport

Pogledajte kako su navijači na Trgu reagirali na Vlašićev gol

Pogledajte kako su navijači na Trgu reagirali na Vlašićev gol

Nikola Vlašić doveo je Hrvatsku u vodstvo! Loptu je do njega u kazneni prostor dostavio Josip Juranović, a hrvatski veznjak mirno je s oko desetak metara udaljenosti od gola matirao vratara Škotske.
utorak 22.6.2021.
Legendarni dinamovac na pripremama zapjevao jedan od hrvatskih hitova

Legendarni dinamovac na pripremama zapjevao jedan od hrvatskih hitova

Dinamo se u jeku Europskog prvenstva priprema u Sloveniji za novu sezonu koja hrvatskom prvaku počinje već 6. srpnja. Momčad Damira Krznara jučer je u prijateljskoj utakmici razbila slovenskog prvaka Muru 4:0, a nakon utakmice je momčad bila na uobičajenoj večeri na kojoj je održana i manja "svečanost". Mihael Mikić, novi član Krznarova stručnog stožera, morao je nešto otpjevati pred čitavom momčadi, a izvedba legendarnog dinamovca nasmijala je sve okupljene.
ponedjeljak 21.6.2021.
"Vrsaljko, ženi me": Evo što građani savjetuju repki nakon utakmice

"Vrsaljko, ženi me": Evo što građani savjetuju repki nakon utakmice

Hrvatska i Češka odigrale su u Glasgowu 1:1 u drugom kolu skupine D Europskog prvenstva. Pitali smo prolaznike po Zagrebu kako komentiraju utakmicu i što savjetuju igračima reprezentacije.
subota 19.6.2021.
Pogledajte kako su navijači na Trgu reagirali na Perišićev gol

Pogledajte kako su navijači na Trgu reagirali na Perišićev gol

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića danas je organizirano gledanje utakmice Hrvatska - Češka. Ivan Perišić se sletio po lijevoj strani, namjestio se na udarac i zakucao u suprotni kut Vaclika za 1:1. Ovo je klasični gol sjajnog Perišića, koji iz ovakvih pozicija često pogađa kada je najvažnije. Asistirao mu je Andrej Kramarić.
petak 18.6.2021.
Ovako su navijači na Trgu reagirali nakon što su Česi poveli

Ovako su navijači na Trgu reagirali nakon što su Česi poveli

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića danas je organizirano gledanje utakmice Hrvatska - Češka. U 36. minuti Češka je povela 1:0. Patrick Schick je mirno realizirao kazneni udarac. Pucao je u donji desni kut Livakovića, koji se bacio u suprotnu stranu.
petak 18.6.2021.
Speedo predstavio kupaći kostim koji može ubrzati profesionalne plivače

Speedo predstavio kupaći kostim koji može ubrzati profesionalne plivače

Speedo, vodeći distributer kupaćih kostima, predstavio je novi kupaći kostim koji može biti od velike koristi profesionalnim plivačima. Fastskin 4.0 je trkaće kupaće odijelo koje je osmišljeno kroz koncept pogleda u budućnost i 2040. godinu. Ovo je kupaće odijelo Speedo prvi put lansirao prije 20 godina, osmišljen kako bi pomaknuo granice inovacija u plivačkom svijetu. Fastskin 4.0 stvorio je specijalni tim za istraživanje koji je odijelo osmislio takvim da može utjecati na brzinu profesionalnih plivača te im pridonijeti u ostvarenju boljih rezultata.
četvrtak 17.6.2021.
Tonći Kukoč: Ako je Mamić heroj, onda se svi trebamo ubiti

Tonći Kukoč: Ako je Mamić heroj, onda se svi trebamo ubiti

Bivši igrač Hajduka Tonći Kukoč i bivši trener Osijeka Zoran Zekić gostovali su u Indexovom podcastu i pričali sa Zvonkom Alačem o Hrvatskoj na Euru, životu u HNL-u i drugim zanimljivim temama. Kukoč se dotaknuo i teme Zdravka Mamića.
srijeda 16.6.2021.
Lovren ljut na suigrače na treningu: Ovako nemamo što tražiti protiv Češke

Lovren ljut na suigrače na treningu: Ovako nemamo što tražiti protiv Češke

Hrvatska reprezentacija održala je prvi trening nakon nedjeljnog poraza od Engleske na Wembleyju. Slijedi važna utakmica s Češkom, u kojoj Hrvatska mora tražiti bodove, posebice jer je Češka pobijedila Škotsku 2:0. Njegovi suigrači su u jednom trenutku igrali u niskom intenzitetu. To je hrvatskog stopera, koji je čitavo vrijeme davao upute suigračima, jako razljutilo. "Što je ovo? Ako nismo sad pravi, što će biti u petak? Nećemo biti na utakmici. Hajmo sada jako! Ovakvi nemamo što tražiti protiv Češke!"
utorak 15.6.2021.
Ronaldo uoči presice ugledao Coca-Colu pa napravio show

Ronaldo uoči presice ugledao Coca-Colu pa napravio show

Cristiano Ronaldo imao je presicu na kojoj je odmah napravio mali show. Portugalski kapetan sjeo je na svoje mjesto, a ispred sebe vidio dvije boce Coca-Cole, službenog sponzora natjecanja. Ronaldu je to zasmetalo pa je Coca-Colu pomaknuo u stranu. Potom je podignuo bocu vode i glasno rekao: "Pijte vodu!"
utorak 15.6.2021.
Nikola Vlašić doveo je Hrvatsku u vodstvo! Loptu je do njega u kazneni prostor dostavio Josip Juranović, a hrvatski veznjak mirno je s oko desetak metara udaljenosti od gola matirao vratara Škotske.
utorak 22.6.2021.
Legendarni dinamovac na pripremama zapjevao jedan od hrvatskih hitova

Legendarni dinamovac na pripremama zapjevao jedan od hrvatskih hitova

Dinamo se u jeku Europskog prvenstva priprema u Sloveniji za novu sezonu koja hrvatskom prvaku počinje već 6. srpnja. Momčad Damira Krznara jučer je u prijateljskoj utakmici razbila slovenskog prvaka Muru 4:0, a nakon utakmice je momčad bila na uobičajenoj večeri na kojoj je održana i manja "svečanost". Mihael Mikić, novi član Krznarova stručnog stožera, morao je nešto otpjevati pred čitavom momčadi, a izvedba legendarnog dinamovca nasmijala je sve okupljene.

ponedjeljak 21.6.2021.
"Vrsaljko, ženi me": Evo što građani savjetuju repki nakon utakmice

"Vrsaljko, ženi me": Evo što građani savjetuju repki nakon utakmice

Hrvatska i Češka odigrale su u Glasgowu 1:1 u drugom kolu skupine D Europskog prvenstva. Pitali smo prolaznike po Zagrebu kako komentiraju utakmicu i što savjetuju igračima reprezentacije.

subota 19.6.2021.
Pogledajte kako su navijači na Trgu reagirali na Perišićev gol

Pogledajte kako su navijači na Trgu reagirali na Perišićev gol

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića danas je organizirano gledanje utakmice Hrvatska - Češka. Ivan Perišić se sletio po lijevoj strani, namjestio se na udarac i zakucao u suprotni kut Vaclika za 1:1. Ovo je klasični gol sjajnog Perišića, koji iz ovakvih pozicija često pogađa kada je najvažnije. Asistirao mu je Andrej Kramarić.

petak 18.6.2021.
Ovako su navijači na Trgu reagirali nakon što su Česi poveli

Ovako su navijači na Trgu reagirali nakon što su Česi poveli

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića danas je organizirano gledanje utakmice Hrvatska - Češka. U 36. minuti Češka je povela 1:0. Patrick Schick je mirno realizirao kazneni udarac. Pucao je u donji desni kut Livakovića, koji se bacio u suprotnu stranu.

petak 18.6.2021.
Speedo predstavio kupaći kostim koji može ubrzati profesionalne plivače

Speedo predstavio kupaći kostim koji može ubrzati profesionalne plivače

Speedo, vodeći distributer kupaćih kostima, predstavio je novi kupaći kostim koji može biti od velike koristi profesionalnim plivačima. Fastskin 4.0 je trkaće kupaće odijelo koje je osmišljeno kroz koncept pogleda u budućnost i 2040. godinu. Ovo je kupaće odijelo Speedo prvi put lansirao prije 20 godina, osmišljen kako bi pomaknuo granice inovacija u plivačkom svijetu. Fastskin 4.0 stvorio je specijalni tim za istraživanje koji je odijelo osmislio takvim da može utjecati na brzinu profesionalnih plivača te im pridonijeti u ostvarenju boljih rezultata.

četvrtak 17.6.2021.
Tonći Kukoč: Ako je Mamić heroj, onda se svi trebamo ubiti

Tonći Kukoč: Ako je Mamić heroj, onda se svi trebamo ubiti

Bivši igrač Hajduka Tonći Kukoč i bivši trener Osijeka Zoran Zekić gostovali su u Indexovom podcastu i pričali sa Zvonkom Alačem o Hrvatskoj na Euru, životu u HNL-u i drugim zanimljivim temama. Kukoč se dotaknuo i teme Zdravka Mamića.

srijeda 16.6.2021.
Lovren ljut na suigrače na treningu: Ovako nemamo što tražiti protiv Češke

Lovren ljut na suigrače na treningu: Ovako nemamo što tražiti protiv Češke

Hrvatska reprezentacija održala je prvi trening nakon nedjeljnog poraza od Engleske na Wembleyju. Slijedi važna utakmica s Češkom, u kojoj Hrvatska mora tražiti bodove, posebice jer je Češka pobijedila Škotsku 2:0. Njegovi suigrači su u jednom trenutku igrali u niskom intenzitetu. To je hrvatskog stopera, koji je čitavo vrijeme davao upute suigračima, jako razljutilo. "Što je ovo? Ako nismo sad pravi, što će biti u petak? Nećemo biti na utakmici. Hajmo sada jako! Ovakvi nemamo što tražiti protiv Češke!"

utorak 15.6.2021.
Ronaldo uoči presice ugledao Coca-Colu pa napravio show

Ronaldo uoči presice ugledao Coca-Colu pa napravio show

Cristiano Ronaldo imao je presicu na kojoj je odmah napravio mali show. Portugalski kapetan sjeo je na svoje mjesto, a ispred sebe vidio dvije boce Coca-Cole, službenog sponzora natjecanja. Ronaldu je to zasmetalo pa je Coca-Colu pomaknuo u stranu. Potom je podignuo bocu vode i glasno rekao: "Pijte vodu!"

utorak 15.6.2021.

Video magazin

"Mama je gola": Žena ostala bez majice dok se spuštala niz tobogan

"Mama je gola": Žena ostala bez majice dok se spuštala niz tobogan

"Mama je gola" ponavljala je djevojčica kada je vidjela da joj je majka ostala bez majice. Prilikom spuštanja niz tobogan majica 57-godišnje Yvonne Marsh se zakačila za tobogan pa joj je bilo lakše spustiti se bez majice nego ju osloboditi u tom trenutku. Osim što je situacija nasmijala sve prisutne tamo, video je postao i hit na društvenim mrežama.
utorak 22.6.2021.
Trenutak kada se pijani vozač automobilom zabio u izlog tattoo studija

Trenutak kada se pijani vozač automobilom zabio u izlog tattoo studija

Nadzorna kamera restorana snimila je trenutak kada se pijani vozač zabio u izlog tattoo studija u West Yorksu. U ranim jutarnjim satima došla je policija, a zatim su priveli vozača. Snimku je objavio SWNS na svom YouTube kanalu.
utorak 22.6.2021.
Ribolovac neočekivano ulovio morskog psa, pogledajte snimku

Ribolovac neočekivano ulovio morskog psa, pogledajte snimku

Jeffu Warfordu nedaleko od obale New Jerseyja na udicu se ulovio morski pas. Rekao je da se bavi ribolovom već 35 godina, ali da je ovo prvi put da je ulovio veliku bijelu psinu. Bila je dugačka više od dva metra, a na kraju je puštena natrag u ocean. Video je na svom YouTube kanalu objavio SWNS.
utorak 22.6.2021.
Muškarac bio sa psom u trgovini, mnogi ljuti zbog načina na koji ga je nosio

Muškarac bio sa psom u trgovini, mnogi ljuti zbog načina na koji ga je nosio

Tijekom kupnje u jednoj trgovini muškarac je primijetio neobičan način nošenja psa pa je odlučio to snimiti. Rekao je kako jedva čeka da to pokaže djeci. Čini se kako je on bio oduševljen viđenim, dok mnogi korisnici društvenih mreža baš i nisu. Komentirali su kako se vidi da pas ne uživa te da ne bi psa trebalo tako tretirati. Drugi se pak slažu sa snimateljem.
utorak 22.6.2021.
Djevojka bez šminke izgleda kao druga osoba, ljudi ne vjeruju da je to ona

Djevojka bez šminke izgleda kao druga osoba, ljudi ne vjeruju da je to ona

Korisnica TikToka Kenidi na svom je profilu podijelila video s kojim se priključila "catfish" trendu na TikToku. Pokazala je kako izgleda sa šminkom i što njezin dečko vidi rijetko, budući da zbog pandemije koronavirusa ne mogu previše izlaziti. Zatim je pokazala kako izgleda bez šminke i kako zapravo izgleda većinu vremena. Mnogi su se šokirali i ne vjeruju da je riječ o istoj osobi na obje snimke.
utorak 22.6.2021.
Stručnjakinja navela koja pitanja trebate pitati na razgovoru za posao

Stručnjakinja navela koja pitanja trebate pitati na razgovoru za posao

Stručnjakinja za razvijanje karijere Caitlin na svom je TikTok profilu podijelila pet pitanja koja biste trebali postaviti svojim budućim poslodavcima na razgovoru za posao. Kaže kako će ta pitanja pokazati vaš interes za posao i kompaniju ili firmu u kojoj se prijavljujete za radno mjesto.
utorak 22.6.2021.
Tip saznao da mu je sin zapravo ujak, cura imala aferu s djedom

Tip saznao da mu je sin zapravo ujak, cura imala aferu s djedom

Muškarac je podijelio video na TikToku kojim je otkrio šokantnu istinu o svojoj obitelji. Korisnik pod imenom @stacks1400 doznao je da je njegova djevojka, ujedno i majka njegove djece, imala aferu s njegovim djedom dok su svi zajedno živjeli u istom kućanstvu. "Otkrio sam da je moj sin zaista moj ujak. Moj je djed cijelo vrijeme dok smo boravili s njim spavao s mojom djevojkom", rekao je TikToker. Snimka na kojoj plače je dosad pregledana više od 11 milijuna puta.
utorak 22.6.2021.
Dječak zbog rijetkog poremećaja stari osam puta brže nego ostali ljudi

Dječak zbog rijetkog poremećaja stari osam puta brže nego ostali ljudi

Šestogodišnji dječak Luke Bohm iz Njemačke ima progeriju, rijedak poremećaj zbog kojeg ubrzano stari. Liječnici kažu kako mu se tijelo ne može razvijati kao kod ostale djece, već ima tijelo 60-godišnjaka. Na svijetu je zabilježeno samo 120 slučajeva, a Lukea njegova bolest ne sprječava u tome da živi punim plućima. Aktivan je na društvenim mrežama i svojim objavama svakodnevno oduševljava ljude. Video je na svom YouTube kanalu objavio truly.
utorak 22.6.2021.
Stariji muškarac dirao 18-godišnjakinju tijekom leta, ona sve snimila

Stariji muškarac dirao 18-godišnjakinju tijekom leta, ona sve snimila

18-godišnjakinja koja vodi TikTok profil mobilesushii bar podijelila je svoje negativno iskustvo koje je doživjela tijekom leta u Kaliforniju. Opisala je kako je iza nje sjedio muškarac u starosti između 50 i 60 godina. U jednom trenutku ju je počeo dirati po rukama i grudima, opisala je, a to se može vidjeti i na videu koji je objavila.Suprotstavilaa mu se te je video pokazala svima oko sebe. Stjuardese su joj samo rekle da sjedne i da se stiša.
ponedjeljak 21.6.2021.
"Mama je gola" ponavljala je djevojčica kada je vidjela da joj je majka ostala bez majice. Prilikom spuštanja niz tobogan majica 57-godišnje Yvonne Marsh se zakačila za tobogan pa joj je bilo lakše spustiti se bez majice nego ju osloboditi u tom trenutku. Osim što je situacija nasmijala sve prisutne tamo, video je postao i hit na društvenim mrežama.
utorak 22.6.2021.
Trenutak kada se pijani vozač automobilom zabio u izlog tattoo studija

Trenutak kada se pijani vozač automobilom zabio u izlog tattoo studija

Nadzorna kamera restorana snimila je trenutak kada se pijani vozač zabio u izlog tattoo studija u West Yorksu. U ranim jutarnjim satima došla je policija, a zatim su priveli vozača. Snimku je objavio SWNS na svom YouTube kanalu.

utorak 22.6.2021.
Ribolovac neočekivano ulovio morskog psa, pogledajte snimku

Ribolovac neočekivano ulovio morskog psa, pogledajte snimku

Jeffu Warfordu nedaleko od obale New Jerseyja na udicu se ulovio morski pas. Rekao je da se bavi ribolovom već 35 godina, ali da je ovo prvi put da je ulovio veliku bijelu psinu. Bila je dugačka više od dva metra, a na kraju je puštena natrag u ocean. Video je na svom YouTube kanalu objavio SWNS.

utorak 22.6.2021.
Muškarac bio sa psom u trgovini, mnogi ljuti zbog načina na koji ga je nosio

Muškarac bio sa psom u trgovini, mnogi ljuti zbog načina na koji ga je nosio

Tijekom kupnje u jednoj trgovini muškarac je primijetio neobičan način nošenja psa pa je odlučio to snimiti. Rekao je kako jedva čeka da to pokaže djeci. Čini se kako je on bio oduševljen viđenim, dok mnogi korisnici društvenih mreža baš i nisu. Komentirali su kako se vidi da pas ne uživa te da ne bi psa trebalo tako tretirati. Drugi se pak slažu sa snimateljem.

utorak 22.6.2021.
Djevojka bez šminke izgleda kao druga osoba, ljudi ne vjeruju da je to ona

Djevojka bez šminke izgleda kao druga osoba, ljudi ne vjeruju da je to ona

Korisnica TikToka Kenidi na svom je profilu podijelila video s kojim se priključila "catfish" trendu na TikToku. Pokazala je kako izgleda sa šminkom i što njezin dečko vidi rijetko, budući da zbog pandemije koronavirusa ne mogu previše izlaziti. Zatim je pokazala kako izgleda bez šminke i kako zapravo izgleda većinu vremena. Mnogi su se šokirali i ne vjeruju da je riječ o istoj osobi na obje snimke.

utorak 22.6.2021.
Stručnjakinja navela koja pitanja trebate pitati na razgovoru za posao

Stručnjakinja navela koja pitanja trebate pitati na razgovoru za posao

Stručnjakinja za razvijanje karijere Caitlin na svom je TikTok profilu podijelila pet pitanja koja biste trebali postaviti svojim budućim poslodavcima na razgovoru za posao. Kaže kako će ta pitanja pokazati vaš interes za posao i kompaniju ili firmu u kojoj se prijavljujete za radno mjesto.

utorak 22.6.2021.
Tip saznao da mu je sin zapravo ujak, cura imala aferu s djedom

Tip saznao da mu je sin zapravo ujak, cura imala aferu s djedom

Muškarac je podijelio video na TikToku kojim je otkrio šokantnu istinu o svojoj obitelji. Korisnik pod imenom @stacks1400 doznao je da je njegova djevojka, ujedno i majka njegove djece, imala aferu s njegovim djedom dok su svi zajedno živjeli u istom kućanstvu. "Otkrio sam da je moj sin zaista moj ujak. Moj je djed cijelo vrijeme dok smo boravili s njim spavao s mojom djevojkom", rekao je TikToker. Snimka na kojoj plače je dosad pregledana više od 11 milijuna puta.

utorak 22.6.2021.
Dječak zbog rijetkog poremećaja stari osam puta brže nego ostali ljudi

Dječak zbog rijetkog poremećaja stari osam puta brže nego ostali ljudi

Šestogodišnji dječak Luke Bohm iz Njemačke ima progeriju, rijedak poremećaj zbog kojeg ubrzano stari. Liječnici kažu kako mu se tijelo ne može razvijati kao kod ostale djece, već ima tijelo 60-godišnjaka. Na svijetu je zabilježeno samo 120 slučajeva, a Lukea njegova bolest ne sprječava u tome da živi punim plućima. Aktivan je na društvenim mrežama i svojim objavama svakodnevno oduševljava ljude. Video je na svom YouTube kanalu objavio truly.

utorak 22.6.2021.
Stariji muškarac dirao 18-godišnjakinju tijekom leta, ona sve snimila

Stariji muškarac dirao 18-godišnjakinju tijekom leta, ona sve snimila

18-godišnjakinja koja vodi TikTok profil mobilesushii bar podijelila je svoje negativno iskustvo koje je doživjela tijekom leta u Kaliforniju. Opisala je kako je iza nje sjedio muškarac u starosti između 50 i 60 godina. U jednom trenutku ju je počeo dirati po rukama i grudima, opisala je, a to se može vidjeti i na videu koji je objavila.Suprotstavilaa mu se te je video pokazala svima oko sebe. Stjuardese su joj samo rekle da sjedne i da se stiša.

ponedjeljak 21.6.2021.