Ovaj muškarac živi s lavovima i tigrovima

Video: Index Video/kodyantle/TikTok
12.5.2021.
Kody Antle jedan je od zaposlenika Mrytle Beach Safarija, posebnog utočišta za divlje životinje. Radi s tigrovima, lavovima, majmunima i ostalim divljim životinjama. U utočištu se brinu za mlade divlje životinje koje su ozlijeđene ili napuštene te ih odgajaju. Kody ima posebnu vezu s tigrovima i lavovima s kojima radi te među njima postoji veliko povjerenje. Kody zna da se s tigrovima i lavovima može šetati, igrati i maziti bez imalo straha.
Učitavanje komentara

Video vijesti

Motorist bježao policiji na A7, jurio 100 km/h preko ograničenja pa se razbio

Motorist bježao policiji na A7, jurio 100 km/h preko ograničenja pa se razbio

U četvrtak nešto poslije 15 sati posadu policijskog presretača kod tunela sv. Kuzam pretekao je motocikl, koji se kretao u smjeru Hreljina i na kojem je uočeno da je dio registracije prekriven naljepnicom. Kako je objavila policija, u namjeri zaustavljanja vozača motocikla policijski službenici posade policijskog presretača uporabili su svjetlosne i zvučne znakove za zaustavljanje, na koje se vozač oglušio te je nastavio vožnju, povećavajući brzinu kretanja motocikla.
subota 19.6.2021.
Na graničnom prijelazu u BiH policajac razbio mobitel državljaninu Švicarske

Na graničnom prijelazu u BiH policajac razbio mobitel državljaninu Švicarske

U utorak oko podne dogodio se incident na graničnom prijelazu Bosanski Brod u kojem su sudjelovali pripadnici granične policije Bosne i Hercegovine i jedan državljanin Švicarske iz BiH. Kako piše portal Crna Hronika, do sukoba je došlo jer Švicarac nije htio prestati snimati policijskog službenika. Tome je prethodio problem oko covid-testa jer Švicarac nije imao test. Kada je shvatio da mora imati negativan test na koronavirus, pitao je policajca gdje ga može naknadno napraviti na što je policajac navodno reagirao galamom. Tada je Švicarac počeo sve snimati, a policajac je u jednom trenutku, već vidno iznerviran zbog cijele situacije, razbio mobitel.
subota 19.6.2021.
Kamion pun asfalta zabio se u ogradu na nadvožnjaku, asfalt pao na vozila ispod

Kamion pun asfalta zabio se u ogradu na nadvožnjaku, asfalt pao na vozila ispod

Na autocesti u Kini kamion koji je prevozio asfalt zabio se u ogradu. Do nesreće je došlo jer je vozač izgubio kontrolu nad vozilom. Asfalt je iscurio pri udarcu od ogradu i pao na vozila ispod nadvožnjaka. U nesreći je oštećeno četiri automobila, a dvije osobe su ozlijeđene.
petak 18.6.2021.
Pogledajte kako je student spasio 4-godišnjaka koji je zapeo ispod vlaka

Pogledajte kako je student spasio 4-godišnjaka koji je zapeo ispod vlaka

Jedan je student skočio u pomoć 4-godišnjem dječaku koji je zapeo ispod vlaka u Kini. On je naime pao u uski prolaz između vlaka i stanice. Putnici su ga pokušali spasiti, ali nisu uspijevali. Tada je student ušao u uski prostor i izvadio dječaka. Prolaz je bio toliko uzak da je student morao otkopčati remen kako bi se mogao provući. Srećom, dječak je neozlijeđen.
petak 18.6.2021.
Trenutak kada je 28-godišnjak uspio za dlaku izbjeći nalet automobila

Trenutak kada je 28-godišnjak uspio za dlaku izbjeći nalet automobila

28-godišnji Phatchai Wuttisan i njegova supruga parkirali su ispred trgovine na Tajlandu. Supruga je otišla u trgovinu, a Phatchai je ostao ispred. Samo nekoliko trenutaka nakon parkiranja, automobil u velikoj brzini zabio se u njihov automobil i trgovinu. Nevjerojatno je da je Phatchai uspio izbjeći nalet automobila. Kaže kako je čuo zvuk kočenja pa je uspio brzo reagirati.
petak 18.6.2021.
Novinarka pitala Putina o političkim protivnicima, on se počeo izmotavati

Novinarka pitala Putina o političkim protivnicima, on se počeo izmotavati

Vladimi Putin i Joe Biden sastali su se u srijedu prvi put otkako je Biden postao američki predsjednik. Putin je u jednom trenutku postao vidno iziritiran na novinarsko pitanje o postupanju s političkim protivnicima. "Ako su vaši politički protivnici mrtvi, u zatvoru, otrovani, ne šalje li to poruku da ne želite političke protivnike, čega se bojite?" pitala ga je novinarka američkog ABC-ja.
četvrtak 17.6.2021.
U Jadranu uočena meduza koja može nanijeti teške ozlijede

U Jadranu uočena meduza koja može nanijeti teške ozlijede

Udruga Eko more Medulin javila je kako je meduza Morska mjesečina uočena u uvali Velika Kolumbarica. Ta meduza ima polukružni klobuk posut sitnim, ljubičastim točkicama i može stvoriti opekline koje uzrokuju jaku bol, depigmentaciju kože, a nerijetko i ožiljak. Promjera je do 6 cm.
utorak 15.6.2021.
Francuzi objavili reklamu koja promovira kampanju cijepljenja, ljudi oduševljeni

Francuzi objavili reklamu koja promovira kampanju cijepljenja, ljudi oduševljeni

Francuzi su izbacili reklamu svoje kampanje za cijepljenje, koja je oduševila svijet. U reklami su pokazali kakav bi svijet opet mogao biti, ukoliko se svi cijepimo. Francuska je do sada cijepila preko 40 milijuna ljudi.
petak 11.6.2021.
28-godišnja putnica napala stjuardesu u avionu, razbila joj dva zuba

28-godišnja putnica napala stjuardesu u avionu, razbila joj dva zuba

Društvenim mrežama širi se još jedna snimka trenutka kada je bijesna putnica udarila stjuardesu. 28-godišnjakinju su upozorili da mora nositi masku i pripremiti se za slijetanje, što je nju očito isprovociralo. Ona je napala tada stjuardesu te joj razbila dva zuba. 28-godišnjakinju su odmah uhitili nakon slijetanja u zračnoj luci u San Diegu.
četvrtak 10.6.2021.
U četvrtak nešto poslije 15 sati posadu policijskog presretača kod tunela sv. Kuzam pretekao je motocikl, koji se kretao u smjeru Hreljina i na kojem je uočeno da je dio registracije prekriven naljepnicom. Kako je objavila policija, u namjeri zaustavljanja vozača motocikla policijski službenici posade policijskog presretača uporabili su svjetlosne i zvučne znakove za zaustavljanje, na koje se vozač oglušio te je nastavio vožnju, povećavajući brzinu kretanja motocikla.
subota 19.6.2021.
Na graničnom prijelazu u BiH policajac razbio mobitel državljaninu Švicarske

Na graničnom prijelazu u BiH policajac razbio mobitel državljaninu Švicarske

U utorak oko podne dogodio se incident na graničnom prijelazu Bosanski Brod u kojem su sudjelovali pripadnici granične policije Bosne i Hercegovine i jedan državljanin Švicarske iz BiH. Kako piše portal Crna Hronika, do sukoba je došlo jer Švicarac nije htio prestati snimati policijskog službenika. Tome je prethodio problem oko covid-testa jer Švicarac nije imao test. Kada je shvatio da mora imati negativan test na koronavirus, pitao je policajca gdje ga može naknadno napraviti na što je policajac navodno reagirao galamom. Tada je Švicarac počeo sve snimati, a policajac je u jednom trenutku, već vidno iznerviran zbog cijele situacije, razbio mobitel.

subota 19.6.2021.
Kamion pun asfalta zabio se u ogradu na nadvožnjaku, asfalt pao na vozila ispod

Kamion pun asfalta zabio se u ogradu na nadvožnjaku, asfalt pao na vozila ispod

Na autocesti u Kini kamion koji je prevozio asfalt zabio se u ogradu. Do nesreće je došlo jer je vozač izgubio kontrolu nad vozilom. Asfalt je iscurio pri udarcu od ogradu i pao na vozila ispod nadvožnjaka. U nesreći je oštećeno četiri automobila, a dvije osobe su ozlijeđene.

petak 18.6.2021.
Pogledajte kako je student spasio 4-godišnjaka koji je zapeo ispod vlaka

Pogledajte kako je student spasio 4-godišnjaka koji je zapeo ispod vlaka

Jedan je student skočio u pomoć 4-godišnjem dječaku koji je zapeo ispod vlaka u Kini. On je naime pao u uski prolaz između vlaka i stanice. Putnici su ga pokušali spasiti, ali nisu uspijevali. Tada je student ušao u uski prostor i izvadio dječaka. Prolaz je bio toliko uzak da je student morao otkopčati remen kako bi se mogao provući. Srećom, dječak je neozlijeđen.

petak 18.6.2021.
Trenutak kada je 28-godišnjak uspio za dlaku izbjeći nalet automobila

Trenutak kada je 28-godišnjak uspio za dlaku izbjeći nalet automobila

28-godišnji Phatchai Wuttisan i njegova supruga parkirali su ispred trgovine na Tajlandu. Supruga je otišla u trgovinu, a Phatchai je ostao ispred. Samo nekoliko trenutaka nakon parkiranja, automobil u velikoj brzini zabio se u njihov automobil i trgovinu. Nevjerojatno je da je Phatchai uspio izbjeći nalet automobila. Kaže kako je čuo zvuk kočenja pa je uspio brzo reagirati.

petak 18.6.2021.
Novinarka pitala Putina o političkim protivnicima, on se počeo izmotavati

Novinarka pitala Putina o političkim protivnicima, on se počeo izmotavati

Vladimi Putin i Joe Biden sastali su se u srijedu prvi put otkako je Biden postao američki predsjednik. Putin je u jednom trenutku postao vidno iziritiran na novinarsko pitanje o postupanju s političkim protivnicima. "Ako su vaši politički protivnici mrtvi, u zatvoru, otrovani, ne šalje li to poruku da ne želite političke protivnike, čega se bojite?" pitala ga je novinarka američkog ABC-ja.

četvrtak 17.6.2021.
U Jadranu uočena meduza koja može nanijeti teške ozlijede

U Jadranu uočena meduza koja može nanijeti teške ozlijede

Udruga Eko more Medulin javila je kako je meduza Morska mjesečina uočena u uvali Velika Kolumbarica. Ta meduza ima polukružni klobuk posut sitnim, ljubičastim točkicama i može stvoriti opekline koje uzrokuju jaku bol, depigmentaciju kože, a nerijetko i ožiljak. Promjera je do 6 cm.

utorak 15.6.2021.
Francuzi objavili reklamu koja promovira kampanju cijepljenja, ljudi oduševljeni

Francuzi objavili reklamu koja promovira kampanju cijepljenja, ljudi oduševljeni

Francuzi su izbacili reklamu svoje kampanje za cijepljenje, koja je oduševila svijet. U reklami su pokazali kakav bi svijet opet mogao biti, ukoliko se svi cijepimo. Francuska je do sada cijepila preko 40 milijuna ljudi.

petak 11.6.2021.
28-godišnja putnica napala stjuardesu u avionu, razbila joj dva zuba

28-godišnja putnica napala stjuardesu u avionu, razbila joj dva zuba

Društvenim mrežama širi se još jedna snimka trenutka kada je bijesna putnica udarila stjuardesu. 28-godišnjakinju su upozorili da mora nositi masku i pripremiti se za slijetanje, što je nju očito isprovociralo. Ona je napala tada stjuardesu te joj razbila dva zuba. 28-godišnjakinju su odmah uhitili nakon slijetanja u zračnoj luci u San Diegu.

četvrtak 10.6.2021.

Video sport

"Vrsaljko, ženi me": Evo što građani savjetuju repki nakon utakmice

"Vrsaljko, ženi me": Evo što građani savjetuju repki nakon utakmice

Hrvatska i Češka odigrale su u Glasgowu 1:1 u drugom kolu skupine D Europskog prvenstva. Pitali smo prolaznike po Zagrebu kako komentiraju utakmicu i što savjetuju igračima reprezentacije.
subota 19.6.2021.
Pogledajte kako su navijači na Trgu reagirali na Perišićev gol

Pogledajte kako su navijači na Trgu reagirali na Perišićev gol

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića danas je organizirano gledanje utakmice Hrvatska - Češka. Ivan Perišić se sletio po lijevoj strani, namjestio se na udarac i zakucao u suprotni kut Vaclika za 1:1. Ovo je klasični gol sjajnog Perišića, koji iz ovakvih pozicija često pogađa kada je najvažnije. Asistirao mu je Andrej Kramarić.
petak 18.6.2021.
Ovako su navijači na Trgu reagirali nakon što su Česi poveli

Ovako su navijači na Trgu reagirali nakon što su Česi poveli

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića danas je organizirano gledanje utakmice Hrvatska - Češka. U 36. minuti Češka je povela 1:0. Patrick Schick je mirno realizirao kazneni udarac. Pucao je u donji desni kut Livakovića, koji se bacio u suprotnu stranu.
petak 18.6.2021.
Speedo predstavio kupaći kostim koji može ubrzati profesionalne plivače

Speedo predstavio kupaći kostim koji može ubrzati profesionalne plivače

Speedo, vodeći distributer kupaćih kostima, predstavio je novi kupaći kostim koji može biti od velike koristi profesionalnim plivačima. Fastskin 4.0 je trkaće kupaće odijelo koje je osmišljeno kroz koncept pogleda u budućnost i 2040. godinu. Ovo je kupaće odijelo Speedo prvi put lansirao prije 20 godina, osmišljen kako bi pomaknuo granice inovacija u plivačkom svijetu. Fastskin 4.0 stvorio je specijalni tim za istraživanje koji je odijelo osmislio takvim da može utjecati na brzinu profesionalnih plivača te im pridonijeti u ostvarenju boljih rezultata.
četvrtak 17.6.2021.
Tonći Kukoč: Ako je Mamić heroj, onda se svi trebamo ubiti

Tonći Kukoč: Ako je Mamić heroj, onda se svi trebamo ubiti

Bivši igrač Hajduka Tonći Kukoč i bivši trener Osijeka Zoran Zekić gostovali su u Indexovom podcastu i pričali sa Zvonkom Alačem o Hrvatskoj na Euru, životu u HNL-u i drugim zanimljivim temama. Kukoč se dotaknuo i teme Zdravka Mamića.
srijeda 16.6.2021.
Lovren ljut na suigrače na treningu: Ovako nemamo što tražiti protiv Češke

Lovren ljut na suigrače na treningu: Ovako nemamo što tražiti protiv Češke

Hrvatska reprezentacija održala je prvi trening nakon nedjeljnog poraza od Engleske na Wembleyju. Slijedi važna utakmica s Češkom, u kojoj Hrvatska mora tražiti bodove, posebice jer je Češka pobijedila Škotsku 2:0. Njegovi suigrači su u jednom trenutku igrali u niskom intenzitetu. To je hrvatskog stopera, koji je čitavo vrijeme davao upute suigračima, jako razljutilo. "Što je ovo? Ako nismo sad pravi, što će biti u petak? Nećemo biti na utakmici. Hajmo sada jako! Ovakvi nemamo što tražiti protiv Češke!"
utorak 15.6.2021.
Ronaldo uoči presice ugledao Coca-Colu pa napravio show

Ronaldo uoči presice ugledao Coca-Colu pa napravio show

Cristiano Ronaldo imao je presicu na kojoj je odmah napravio mali show. Portugalski kapetan sjeo je na svoje mjesto, a ispred sebe vidio dvije boce Coca-Cole, službenog sponzora natjecanja. Ronaldu je to zasmetalo pa je Coca-Colu pomaknuo u stranu. Potom je podignuo bocu vode i glasno rekao: "Pijte vodu!"
utorak 15.6.2021.
Reakcije navijača nakon poraza Hrvatske od Engleske

Reakcije navijača nakon poraza Hrvatske od Engleske

Hrvatska je porazom otvorila svoj nastup na Euru 2020. Englezi su pogotkom Sterlinga uzeli tri boda, a mi smo nakon utakmice saznali kako se navijači osjećaju i kako prognoziraju daljnji nastup Hrvatske.
ponedjeljak 14.6.2021.
Vlaović: Ćaleti Caru se ono nije smjelo dogoditi

Vlaović: Ćaleti Caru se ono nije smjelo dogoditi

Proslavljeni hrvatski reprezentativac Goran Vlaović u Index Studiju s voditeljicom Deom Redžić analizirao je igru Hrvatske na prvoj utakmici reprezentacije protiv Engleske na Europskom prvenstvu.
ponedjeljak 14.6.2021.
Hrvatska i Češka odigrale su u Glasgowu 1:1 u drugom kolu skupine D Europskog prvenstva. Pitali smo prolaznike po Zagrebu kako komentiraju utakmicu i što savjetuju igračima reprezentacije.
subota 19.6.2021.
Pogledajte kako su navijači na Trgu reagirali na Perišićev gol

Pogledajte kako su navijači na Trgu reagirali na Perišićev gol

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića danas je organizirano gledanje utakmice Hrvatska - Češka. Ivan Perišić se sletio po lijevoj strani, namjestio se na udarac i zakucao u suprotni kut Vaclika za 1:1. Ovo je klasični gol sjajnog Perišića, koji iz ovakvih pozicija često pogađa kada je najvažnije. Asistirao mu je Andrej Kramarić.

petak 18.6.2021.
Ovako su navijači na Trgu reagirali nakon što su Česi poveli

Ovako su navijači na Trgu reagirali nakon što su Česi poveli

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića danas je organizirano gledanje utakmice Hrvatska - Češka. U 36. minuti Češka je povela 1:0. Patrick Schick je mirno realizirao kazneni udarac. Pucao je u donji desni kut Livakovića, koji se bacio u suprotnu stranu.

petak 18.6.2021.
Speedo predstavio kupaći kostim koji može ubrzati profesionalne plivače

Speedo predstavio kupaći kostim koji može ubrzati profesionalne plivače

Speedo, vodeći distributer kupaćih kostima, predstavio je novi kupaći kostim koji može biti od velike koristi profesionalnim plivačima. Fastskin 4.0 je trkaće kupaće odijelo koje je osmišljeno kroz koncept pogleda u budućnost i 2040. godinu. Ovo je kupaće odijelo Speedo prvi put lansirao prije 20 godina, osmišljen kako bi pomaknuo granice inovacija u plivačkom svijetu. Fastskin 4.0 stvorio je specijalni tim za istraživanje koji je odijelo osmislio takvim da može utjecati na brzinu profesionalnih plivača te im pridonijeti u ostvarenju boljih rezultata.

četvrtak 17.6.2021.
Tonći Kukoč: Ako je Mamić heroj, onda se svi trebamo ubiti

Tonći Kukoč: Ako je Mamić heroj, onda se svi trebamo ubiti

Bivši igrač Hajduka Tonći Kukoč i bivši trener Osijeka Zoran Zekić gostovali su u Indexovom podcastu i pričali sa Zvonkom Alačem o Hrvatskoj na Euru, životu u HNL-u i drugim zanimljivim temama. Kukoč se dotaknuo i teme Zdravka Mamića.

srijeda 16.6.2021.
Lovren ljut na suigrače na treningu: Ovako nemamo što tražiti protiv Češke

Lovren ljut na suigrače na treningu: Ovako nemamo što tražiti protiv Češke

Hrvatska reprezentacija održala je prvi trening nakon nedjeljnog poraza od Engleske na Wembleyju. Slijedi važna utakmica s Češkom, u kojoj Hrvatska mora tražiti bodove, posebice jer je Češka pobijedila Škotsku 2:0. Njegovi suigrači su u jednom trenutku igrali u niskom intenzitetu. To je hrvatskog stopera, koji je čitavo vrijeme davao upute suigračima, jako razljutilo. "Što je ovo? Ako nismo sad pravi, što će biti u petak? Nećemo biti na utakmici. Hajmo sada jako! Ovakvi nemamo što tražiti protiv Češke!"

utorak 15.6.2021.
Ronaldo uoči presice ugledao Coca-Colu pa napravio show

Ronaldo uoči presice ugledao Coca-Colu pa napravio show

Cristiano Ronaldo imao je presicu na kojoj je odmah napravio mali show. Portugalski kapetan sjeo je na svoje mjesto, a ispred sebe vidio dvije boce Coca-Cole, službenog sponzora natjecanja. Ronaldu je to zasmetalo pa je Coca-Colu pomaknuo u stranu. Potom je podignuo bocu vode i glasno rekao: "Pijte vodu!"

utorak 15.6.2021.
Reakcije navijača nakon poraza Hrvatske od Engleske

Reakcije navijača nakon poraza Hrvatske od Engleske

Hrvatska je porazom otvorila svoj nastup na Euru 2020. Englezi su pogotkom Sterlinga uzeli tri boda, a mi smo nakon utakmice saznali kako se navijači osjećaju i kako prognoziraju daljnji nastup Hrvatske.

ponedjeljak 14.6.2021.
Vlaović: Ćaleti Caru se ono nije smjelo dogoditi

Vlaović: Ćaleti Caru se ono nije smjelo dogoditi

Proslavljeni hrvatski reprezentativac Goran Vlaović u Index Studiju s voditeljicom Deom Redžić analizirao je igru Hrvatske na prvoj utakmici reprezentacije protiv Engleske na Europskom prvenstvu.

ponedjeljak 14.6.2021.

Video magazin

TikTokerica objasnila zašto piloti neće reći putnicima da će doći do nesreće

TikTokerica objasnila zašto piloti neće reći putnicima da će doći do nesreće

Korisnica TikToka Jade na svom profilu često dijeli objašnjenja o jezivim činjenicama, primjerice kako je umrijeti u snu i što se događa nakon što eksplodira nuklearni reaktor. U jednom je videu objasnila što se događa tijekom zrakoplovne nesreće te kaže da piloti vjerojatno neće putnicima reći da će se to dogoditi. Kaže kako način na koji avion pada može značiti da putnici vjerojatno neće osjetiti bol. Putnici će također vjerojatno izgubiti svijest prije pada aviona ako kabina prestane imati pritisak.
subota 19.6.2021.
Video iz Dalmacije postao hit, ljude iznenadilo što ovaj čovjek radi

Video iz Dalmacije postao hit, ljude iznenadilo što ovaj čovjek radi

Snimka objavljena na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca nasmijala je mnoge. Snimili su čovjeka koji rukama vuče katamaran. "Snaga i moć", napisali su administratori stranice uz video.
subota 19.6.2021.
Žena uselila u kuću u kojoj je netko umro, ispod tepiha pronašla nešto jezivo

Žena uselila u kuću u kojoj je netko umro, ispod tepiha pronašla nešto jezivo

Kada se trebala useliti u kuću znala je da je u njoj netko preminuo i kaže kako joj to tada nije smetalo. Ubrzo nakon useljenja odlučila je kuću renovirati. Tijekom renovacije, odnosno uklanjanja starog tepiha pronašla je tragove oznaka koje se inače stavljaju na kriminalističkim scenama za mrtvo tijelo.
subota 19.6.2021.
Dječak se naljutio dok je pecao, ono što je rekao nasmijalo je mnoge

Dječak se naljutio dok je pecao, ono što je rekao nasmijalo je mnoge

Četverogodišnji Nathan pecao je sa svojom majkom te je bio uporan u naumu da nešto ulovi. Nakon što je nekoliko puta zamahnuo štapom, bacio je udicu u jezero te počeo pristojno govoriti ribicama da dođu i da se uhvate na mamac. Ribice nisu dolazile kako je htio pa se razljutio i opsovao. Video je na svom kanalu objavio ViralHog.
subota 19.6.2021.
Mladenci iz Poljske ukrali pozornost među zagrebačkim navijačima

Mladenci iz Poljske ukrali pozornost među zagrebačkim navijačima

Među navijačima koji su se okupili na Trgu bana Jelačića, pozornost su privukli mladenci koji su utakmicu gledali odjeveni u svoju svadbenu odjeću. Kad smo porazgovarali s njima, pokazalo se da nisu Hrvati, već poljski turisti koji su se zatekli u Zagrebu. Otkrili su nam da se zovu Michael Snow i Agata Olszowska-Migas i da su u Hrvatsku došli iz Krakowa kako bi tu proveli medeni mjesec.
subota 19.6.2021.
Dizajnerica nakita pokazala poklon koji je cura dala dečku koji ju je prevario

Dizajnerica nakita pokazala poklon koji je cura dala dečku koji ju je prevario

Dizajnerica nakita Liv na svom je TikTok profilu podijelila neobičnu narudžbu jedne klijentice. Ona je naime htjela na privjesak ugravirati datum godišnjice s dečkom. To ne bi bilo čudno da s druge strane pločice nije odlučila ugravirati imena žena s kojom ju je taj isti dečko prevario. Klijentica je Liv rekla kako će dečku poklon dati ispred obitelji kako bi to morao objasniti pred njima. Mnogi su ostali oduševljeni njenom idejom osvete, a drugi pak komentiraju kako je samo potrošila novce.
petak 18.6.2021.
Disneyland u Parizu ponovno otvorio svoja vrata nakon osam mjeseci

Disneyland u Parizu ponovno otvorio svoja vrata nakon osam mjeseci

Zabavni park Disneyland blizu Pariza napokon je otvorio svoja vrata nakon što je 8 mjeseci bio zatvoren zbog pandemije koronavirusa. Građani su jedva dočekali ponovno otvorenje parka. Mogli su se fotografirati s maskotama omiljenih Disneyevih likova kao što su Mickey Mouse, Minnie Mouse i Šiljo, ali ne i grliti zbog fizičkog razmaka.
petak 18.6.2021.
Cura pokazala kakav je ugovor dobila od dečka povodom Eura

Cura pokazala kakav je ugovor dobila od dečka povodom Eura

Georgia Holmes iz Velike Britanije na TikToku je pokazala ugovor koji joj je predočio dečko Joel povodom Europskog nogometnog prvenstva. "Nema šanse da sam jedina koja je primila pismo od dečka ususret Europskom nogometnom prvenstvu", napisala je uz video koji je lajkalo skoro 50.000 ljudi.
petak 18.6.2021.
Nakon dva sina napokon je rodila curicu, njezina reakcija je sve

Nakon dva sina napokon je rodila curicu, njezina reakcija je sve

Ova žena sama je u kući punoj muškaraca, uz muža i dva sina. Nakon što je ostala trudna treći put i dočekala porod, nije znala kojeg će spola biti dijete. Tako se na samom porodu iznenadila kad je rodila curicu te je bila u potpunoj ekstazi. Tek joj je nakon par minuta čuđenja i oduševljenja došlo do glave da više nije jedina žena u kući. Njezina je reakcija oduševila supruga i ostale članove obitelji koji su bili na porodu. Video je na svom kanalu objavio RM Videos.
petak 18.6.2021.
Korisnica TikToka Jade na svom profilu često dijeli objašnjenja o jezivim činjenicama, primjerice kako je umrijeti u snu i što se događa nakon što eksplodira nuklearni reaktor. U jednom je videu objasnila što se događa tijekom zrakoplovne nesreće te kaže da piloti vjerojatno neće putnicima reći da će se to dogoditi. Kaže kako način na koji avion pada može značiti da putnici vjerojatno neće osjetiti bol. Putnici će također vjerojatno izgubiti svijest prije pada aviona ako kabina prestane imati pritisak.
subota 19.6.2021.
Video iz Dalmacije postao hit, ljude iznenadilo što ovaj čovjek radi

Video iz Dalmacije postao hit, ljude iznenadilo što ovaj čovjek radi

Snimka objavljena na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca nasmijala je mnoge. Snimili su čovjeka koji rukama vuče katamaran. "Snaga i moć", napisali su administratori stranice uz video.

subota 19.6.2021.
Žena uselila u kuću u kojoj je netko umro, ispod tepiha pronašla nešto jezivo

Žena uselila u kuću u kojoj je netko umro, ispod tepiha pronašla nešto jezivo

Kada se trebala useliti u kuću znala je da je u njoj netko preminuo i kaže kako joj to tada nije smetalo. Ubrzo nakon useljenja odlučila je kuću renovirati. Tijekom renovacije, odnosno uklanjanja starog tepiha pronašla je tragove oznaka koje se inače stavljaju na kriminalističkim scenama za mrtvo tijelo.

subota 19.6.2021.
Dječak se naljutio dok je pecao, ono što je rekao nasmijalo je mnoge

Dječak se naljutio dok je pecao, ono što je rekao nasmijalo je mnoge

Četverogodišnji Nathan pecao je sa svojom majkom te je bio uporan u naumu da nešto ulovi. Nakon što je nekoliko puta zamahnuo štapom, bacio je udicu u jezero te počeo pristojno govoriti ribicama da dođu i da se uhvate na mamac. Ribice nisu dolazile kako je htio pa se razljutio i opsovao. Video je na svom kanalu objavio ViralHog.

subota 19.6.2021.
Mladenci iz Poljske ukrali pozornost među zagrebačkim navijačima

Mladenci iz Poljske ukrali pozornost među zagrebačkim navijačima

Među navijačima koji su se okupili na Trgu bana Jelačića, pozornost su privukli mladenci koji su utakmicu gledali odjeveni u svoju svadbenu odjeću. Kad smo porazgovarali s njima, pokazalo se da nisu Hrvati, već poljski turisti koji su se zatekli u Zagrebu. Otkrili su nam da se zovu Michael Snow i Agata Olszowska-Migas i da su u Hrvatsku došli iz Krakowa kako bi tu proveli medeni mjesec.

subota 19.6.2021.
Dizajnerica nakita pokazala poklon koji je cura dala dečku koji ju je prevario

Dizajnerica nakita pokazala poklon koji je cura dala dečku koji ju je prevario

Dizajnerica nakita Liv na svom je TikTok profilu podijelila neobičnu narudžbu jedne klijentice. Ona je naime htjela na privjesak ugravirati datum godišnjice s dečkom. To ne bi bilo čudno da s druge strane pločice nije odlučila ugravirati imena žena s kojom ju je taj isti dečko prevario. Klijentica je Liv rekla kako će dečku poklon dati ispred obitelji kako bi to morao objasniti pred njima. Mnogi su ostali oduševljeni njenom idejom osvete, a drugi pak komentiraju kako je samo potrošila novce.

petak 18.6.2021.
Disneyland u Parizu ponovno otvorio svoja vrata nakon osam mjeseci

Disneyland u Parizu ponovno otvorio svoja vrata nakon osam mjeseci

Zabavni park Disneyland blizu Pariza napokon je otvorio svoja vrata nakon što je 8 mjeseci bio zatvoren zbog pandemije koronavirusa. Građani su jedva dočekali ponovno otvorenje parka. Mogli su se fotografirati s maskotama omiljenih Disneyevih likova kao što su Mickey Mouse, Minnie Mouse i Šiljo, ali ne i grliti zbog fizičkog razmaka.

petak 18.6.2021.
Cura pokazala kakav je ugovor dobila od dečka povodom Eura

Cura pokazala kakav je ugovor dobila od dečka povodom Eura

Georgia Holmes iz Velike Britanije na TikToku je pokazala ugovor koji joj je predočio dečko Joel povodom Europskog nogometnog prvenstva. "Nema šanse da sam jedina koja je primila pismo od dečka ususret Europskom nogometnom prvenstvu", napisala je uz video koji je lajkalo skoro 50.000 ljudi.

petak 18.6.2021.
Nakon dva sina napokon je rodila curicu, njezina reakcija je sve

Nakon dva sina napokon je rodila curicu, njezina reakcija je sve

Ova žena sama je u kući punoj muškaraca, uz muža i dva sina. Nakon što je ostala trudna treći put i dočekala porod, nije znala kojeg će spola biti dijete. Tako se na samom porodu iznenadila kad je rodila curicu te je bila u potpunoj ekstazi. Tek joj je nakon par minuta čuđenja i oduševljenja došlo do glave da više nije jedina žena u kući. Njezina je reakcija oduševila supruga i ostale članove obitelji koji su bili na porodu. Video je na svom kanalu objavio RM Videos.

petak 18.6.2021.