13-godišnjak na školskom odmoru teško ozlijedio drugog dječaka

SISAČKO-MOSLAVAČKA Policijska uprava izvijestila je danas kako je u osnovnoj školi u Lipovljanima 23. prosinca trinaestgodišnjeg dječaka teško ozlijedio vršnjak.

Policija je obavijest o tome zaprimila iz sisačke bolnice, a istragom je utvrđeno kako je 23. prosinca u osnovnoj školi u Lipovljanima za školskog odmora 13-godišnjaka u svađi šakom udario u nos njegov vršnjak i teško ga ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija iz Novske podnijela je izvješće o događaju Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku i Centru za socijalnu skrb.

Policijska uprava također je izvijestila da je 18-godišnjeg mladića iz mjesta Krivaja noću 25. prosinca u Krivaju napao i udarcem šake u nos teško ozlijedio 22-godišnji mladić. Protiv počinitelja policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog nanošenja teže tjelesne ozljede.

Sisačka policija je 28. prosinca oko 22 sata uhitila 58-godišnjeg Siščanina koji je pod utjecajem alkohola fizički nasrnuo na suprugu i istjerao je iz kuće. Policija je izvijestila da je on od 2002. do sada sedam puta evidentiran kao nasilnik u obitelji. Odveden je u policiju na otrježnjenje, a bit će podvrgnut kriminalističkoj obradbi i kazneno prijavljen zbog nasilništva u obitelji.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara