14-godišnjakinja u komi nakon što joj je mladić tijekom ljubljenja u usta ubacio drogu Nintendo

14-godišnjakinja u komi nakon što joj je mladić tijekom ljubljenja u usta ubacio drogu Nintendo

Foto: 123rf, Screenshot: YouTube

ČETRNAESTOGODIŠNJA djevojčica iz Velike Britanije nalazi se u induciranoj komi nakon što joj je mladić s kojim se ljubila na tulumu tijekom poljupca u usta ubacio tabletu ecstasyja, piše Mirror.

Majka djevojčice je očajna i traži da se mladića osudi te pošalje u zatvor. Radi se o nogometašu niže lige Stefanu MacRitchieu.

Majka 14-godišnjakinje opisaa je kako je njezina kćer izgledala nakon zabave na kojoj je doživjela napad.

"Bacala se iz kreveta, puzala po podu. Izgledala je kao da je izašla iz filma "Egzorcizam", dok smo je mi  bezuspješno pokušavali smiriti. Na trenutke je dolazila k sebi i molila me da joj pomognem. Vikala je "mama, pomozi mi, zaustavi to. Lice joj je bilo potpuno natečeno, kao da je preživjela prometnu nesreću", ispričala je majka djevojčice.

Kako navodi tužiteljica Michelle Molley, incident se dogodio tijekom dočeka Nove godine, na kojem je bilo većinom punoljetne mladeži, stoga se i alkohol točio slobodno. Djeca nisu bila pod posebnim nadzorom jer su se svi međusobno poznavali iz škole.

14-godišnjakinja je na tulum stigla oko osam sati navečer te je potom upoznala Stefana s kojim se ubrzo počela ljubiti. Tabletu koju joj je ubacio u usta je progutala, pa ga je pitala što je to. Kad joj je rekao da se radi o ecstasyju istrčala je van, tražeći prijatelje i pomoć.

"Oko jedan sat iza ponoći javili su mi da mi je kći na putu iz ambulante u bolnicu i da je uzela ekstazi. Kad sam došla u bolnicu bila sam šokirana - ona uopće ne izgleda kao moje dijete. Nazvala sam ljude na zabavi i pitala što se dogodilo. Rekli su mi da je bila sa Stefanom u kupaonici i da je istrčala u groznom stanju. Progutala je tabletu koju zovu Nintendo.

U bolnici su joj na sve načina pokušali pomoći, no oko pet ujutro su je morali staviti u induciranu komu", ispričala je majka djevojčice.

Stefan MacRitchie je priznao krivnju i kazna će mu biti izrečena tijekom kolovoza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara