14-godišnjeg dječaka iz Londona izbola banda

NAKON što je bio izboden u prsa, 14-godišnji dječak kolabirao je ispred jednog londonskog puba. Posjetitelji puba mislili su da dječak ima epileptični napad, međutim u pomoć su mu pohitali prolaznici koji su odmah primijetili o čemu se radilo.

Dok je nesretni dječak krvario nekolicina tamnoputih dječaka viđena je kako bježi s mjesta događaja u Southwarku, u južnom dijelu Londona, prenosi Daily Mail.

Incident koji se dogodio prekjučer povezan je sa svađom nekolicine dječaka na nogometnom igralištu u obližnjem parku, doznaje se iz londonske policije. Dvojica dječaka s maskama na licima i mačetom u ruci viđena su samo nekoliko metara od mjesta gdje je 14-godišnjak izboden, a jednog su prolaznici čuli da je čak rekao kako će ga i ubiti. Inače 14-godišnjak je porijeklom s Kariba.

"Oko 25 ljudi bilo je oko dječaka u trenutku kad je vozilo hitne pomoći došlo po njega pa nisam mogao vidjeti što se točno događa i koliko je krvi bilo oko dječaka, sve dok ga nisu premjestili u vozilo", kazao je 32-godišnji kuhar iz Roebuck puba, koji je bio svjedok događaja. "Tek kad su dječaka odvezli, moglo se vidjeti da je posvuda bilo krvi. Bilo je to užasno za vidjeti", dodao je.

Dječak je najnovija žrtva u valu kriminala u kojem su žrtve uboda nožem tinejdžeri u Londonu. Samo ove godine, u glavnom gradu Velike Britanije na taj je način ubijeno 16 tinejdžera.

B.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara